esss

Badem Ailesinin Acı Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Badem Ailesinin Acı Günü
Ardahan Hanak Börk Köyü'nün sevilen, sayılan isimlerinden Akar Badem'in cenazesine yoğun katılım oldu.

Geçen cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Badem için Esenyurt İmam-ı Azam Camii'nde düzenlenen cenaze törenine İstanbul'un dışından da akın ettiler. Gerek Börk Köyü'ünde gerekse yıllarca memurluk yaptığı dönemde binlerce insana destek olan, katkı sunan Badem için düzenlenen törene köyünün haricinde İstanbul’da yaşayan komşu köylerden de yoğun katılım oldu.

Badem ailesinin en büyüğü olan kardeşlerine hem ağabeylik hem babalık yapmıştı. Herkesin acısında, ağrısında yanında olan, omuz veren, acı paylaşan Akar Badem'in kardeşleri Nejdet, Tayfun, Taner, Halime, Feride ve Nihal taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Esenyur'ta bulunan siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve sevenleri katıldı.

Öztürk; Akar ağabey, herkesin takdirini kazanmış güzel bir adamdı

Örnek Mahallesi Mezarlığı'na defnedilen Badem'in cenaze törenine katılanlardan birisi de köylüsü, hemşehrimiz Gazeteci Erhan Öztürk'tü. Badem'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Öztürk, "Akar ağabey, herkesin takdirini kazanmış güzel bir adamdı. O hem kardeşlerine hem biz köylülerine ağabeylik yapan güzel yürekli bir büyüğümüzdü. Her ölüm, 'erken olur' derler. Akar ağabeyin ölümü gerçekten erken oldu. Börk Köylü kardeşleri olarak çok üzgünüz. Akar ağabey hepimize çok şey öğretti. Onun insanlığı, ağabeyliği, babalığı ve duruşu bizim için hep yol gösterici olacak" diye konuştu.

Badem'in bir diğer köylüsü ünlü Avukat Özkan Polat ise, "Yıllarca bu vatana hizmet etmiş yüce yürekli bir ağabeyimizdi. Ölümü hepimizi derinden sarstı" dedi. Yıllarca Esenyurt'ta birlikte oturan, köyünde etrafında ihtiyacı olan herkese kucak açan Akar Badem'in güzel bir insan olduğunu belirten emekli banka Müdürü Erdal Aydın ise, "Hepimize çok şey öğretti. Herkes için büyük fedakarlıklar yapan bir güzel adamdı Akar Badem" dedi.

Bizde merhum Akar Badem’e  Esenyurthaberleri.com ve Kent Haber Gazetesi olarak Allahtan rahmet Badem ailesine ve sevenlerine  sabır diliyoruz.. Habar/ Hakan Azar

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikte serbest tüketici alt limiti düşürüldüÖnceki Haber

Elektrikte serbest tüketici alt limiti d...

Esenyurt'ta Bir Kişiyi gasp Ettiler!Sonraki Haber

Esenyurt'ta Bir Kişiyi gasp Ettiler!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!