esss

Başkan Turan Hançerli, İlk Sözünü Tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Turan Hançerli, İlk Sözünü Tuttu
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, seçimin ardından ilk ziyaretini Yeşilkent Leyla Bayram İlkokulu’na gerçekleştirdi.

İdareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Hançerli, “Seçim sürecimizde, ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştireceğimizin sözünü vermiştik. İlk sözümüzü tutmuş olduk.” dedi.

Adaylık sürecinde Leyla Bayram İlkokulu’nu ziyaret eden Hançerli, ziyaretin ders saatine denk gelmesi nedeniyle öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelememişti. “Seçimlerin ardından ilk ziyaretimi Leyla Bayram İlkokulu’na gerçekleştireceğim” sözünü vererek okuldan ayrılan Hançerli, Belediye Başkanı olarak ilk sözünü tuttu.

İdareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Hançerli, “Seçim sürecimizde, ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştireceğimizin sözünü vermiştik. İlk sözümüzü tutmuş olduk.” dedi.

Yerel seçimde yüzde 52,13’lük oy oranıyla Avcılar’ın yeni belediye başkanı seçilen Turan Hançerli, seçimin ardından ilk ziyaretini Leyla Bayram İlkokulu’na gerçekleştirdi. 5 bin 300’lük öğrenci mevcuduyla Türkiye’nin en kalabalık okulu olan Leyla Bayram İlkokulu’nda okul müdürü İsmail Mustafa Akçay ve öğretmenlerle bir araya gelen Hançerli, “Seçimden önce de Leyla Bayram İlkokulu’na ziyarette bulunmuştuk. Fakat ders saatlerinde olduğu için idareci ve öğretmenlerle bir araya gelememiştik. Kendilerine seçimden sonra ilk ziyaretimizi buraya yapacağımızın sözünü verdik. Bugün, Belediye Başkanı olmadan önce verdiğimiz ilk sözünü tuttuk.” dedi.

31 Mart seçimlerinde 18 bin 450 seçmenin oy kullandığı Leyla Bayram İlkokulu önünde uzun kuyruklar meydana gelmiş ve oy kullanmak isteyen vatandaşlar saatler okul önünde beklemişti. Okul önündeki uzun kuyruklar ulusal basına da konu olmuştu.

Seçim sürecinde Avcılar’daki eğitim meselesiyle yakından ilgileneceklerinin sözünü veren Turan Hançerli, çözüm bekleyen meselelerin başında 60 kişilik sınıf mevcuduyla Leyla Bayram İlkokulu’nun olduğunu söyledi.

Verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçireceğiz

Leyla Bayram İlkokulu’nda okul müdürü İsmail Mustafa Akçay ve öğretmenlerle bir araya gelen Hançerli, şu ifadeleri kullandı:

“Seçim öncesinde söz verdiğimiz üzere, Türkiye’nin en kalabalık okulu Yeşilkent Leyla Bayram İlkokulu’nu ziyaret ettik. Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve çocuklarımıza verdiğimiz ilk sözü tuttuk.

Neden ilk olarak Leyla Bayram İlkokulu’nu ziyaret ettik; çünkü bu okulda çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda eğitim görüyor. Leyla Bayram İlkokulu 5 bin 300’lük mevcuduyla Türkiye’nin en kalabalık okulu durumunda. Avcılar Belediye Başkanı olarak elimizdeki kamu gücünü çocuklarımızın nitelikli ve bilimsel eğitime kavuşması için kullanacağımızı, aday adaylığı sürecimizden bu yana söylüyoruz. Seçimden önce bu meseleyle öncelikli olarak ilgileneceğimizin sözünü verdik ve sözlerimizi tek tek hayata geçireceğiz.”

Ziyaretin ardından okul bahçesinde öğrenci ve velilerle bir araya gelen Turan Hançerli, talepleri dinledi. Avcılar’a yeni okul sözü veren Hançerli, ziyaretini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta YSK’dan Geçersiz Oy KararıÖnceki Haber

Esenyurt’ta YSK’dan Geçersiz Oy Kararı

Turan Hançerli: Mazbatasını aldıSonraki Haber

Turan Hançerli: Mazbatasını aldı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!