esss

Değer; 2019’da belediye başkan adayı olmayacağım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değer; 2019’da belediye başkan adayı olmayacağım
Kars, Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderlerine yönelik düzenlenen toplantıda söz alan AKP İlçe Başkanı Şenay Değer, 2019 için belediye başkan adaylığıyla ilgili hiçbir düşüncem yok.”

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, 2019’da aday olup, olmayacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

Mevcut Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ile arasında herhangi bir yarış olmadığını belirten Değer, Alatepe’nin halktan gördüğü ilgiden rahatsız olmadığını, tam tersine çok mutlu olduğunu söyledi. Yaptığı konuşmada, “2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olacak mı?” sorusunu da yanıtlayan Değer, aday olmayı düşünmediğini, mevcut başkan Ali Murat Alatepe’nin 2019’da da aday olması için çalışacağını açıkladı.

Değer, şöyle konuştu:

“Tuncer beyi takip ederim değer veririm görüşlerine, sevdiğim, değer verdiğim bir politikacı ve yazardır. Bir hususa değinmiş, Murat beyin göreve gelmesindeki süreç ve 2019 seçimlerine yönelik bir öngörüde bulunmuş. Yazısının bazı kısımlarına katılıyorum ama katılmadığım kısımlar da var. Şöyle demiş Tuncer Bey: “Ali Murat Alatepe’nin belediye başkanı olduktan sonra halktan gördüğü büyük teveccüh Şenay Değer’i biraz tedirgin etti. Çünkü Şenay Değer bu kadar beklemiyordu, 2019’da o da belediye başkan adayı olmak istiyordu. Bu gidişle 2019 Ali Murat Alatepe ile Şenay Değer’in yarışı olarak geçecek.”

“Ali Murat Alatepe kardeşimin aday olması için elimden geleni yapacağım”

Şunu ifade edeyim; Murat beyin gördüğü teveccüh beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Bundan dolayı çok mutluyum, sevinçliyim. Teşkilatımızın içinden gelen bir kardeşimiz, benim çok beğendiğim, çok sevdiğim ve çok takdir ettiğim bir kardeşimiz. Dolayısıyla inanılmaz bir şekilde mutlu oluyorum. Ona yönelik olan teveccühün giderek artması için ben de ilçe başkanı olduğum sürece ve ilçe başkanlığından sonra da bir kardeşi olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım. 2019 seçimlerinde de Allah nasip ederse Ali Murat Alatepe kardeşimin yine aday olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. 2019 için belediye başkan adaylığıyla ilgili hiçbir düşüncem yok.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAI’li 4 isim, Ak Parti Esenyurt’a adayÖnceki Haber

KAI’li 4 isim, Ak Parti Esenyurt’a aday

Demir; Esenyurt için tekrar adaylığını açıkladı!Sonraki Haber

Demir; Esenyurt için tekrar adaylığını a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!