esss

Esenyurt Yeniden Refah Partisi basın mensupları ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Yeniden Refah Partisi basın mensupları ile bir araya geldi
Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Selçuk Güneş ve partinin yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın kurduğu "Yeniden Refah Partisi" il ve ilçelerde teşkilatlanıyor. Esenyurt İlçe teşkilatını oluşturan kurucu başkan Selçuk Güneş Teşkilat tanıtımı için UNABY Cafe de basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe teşkilatını tanıttı.

Sabah kahvaltısında gerçekleştirilen toplantıya Esenyurt İlçe Başkanı Selçuk Güneş, yönetim kadrosunu tanıtarak tek tek isimlerini okudu.  Programa İlçe yöneticilerinden Muhammet ÇAKAR, Yılmaz BAĞSIZ, Mustafa YILMAZ, Sinan BAYRAM,  Übeydullah ARSLAN, Haydar ÇEKEREK, Cesim TUNÇ, Murat KANİ, Ramazan DEYİRMENCİ, Kadir ÖZTÜRK, Fatih ŞİMŞEK, Arif ŞEREFOĞLU, Savaş KAHRİMAN, Bilal KAYA ve basın mensupları katıldı.

Adil bir dünyanın kurulması için çalışacağız

Yapılan kahvaltı sonrası açıklamada bulunan İlçe Başkanı Selçuk Güneş, Milli görüş zihniyetinin dosdoğru bir şekilde temsil edeceklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Güneş; “Bugün bizleri yaşanabilir bir Türkiye’ye, yeniden büyük bir Türkiye ve yeni bir dünya hedeflerine ulaşmayı amaçlıyoruz.  Tam 50 sene evvel bir baharla başlayan çiçeği yeniden başlatmak, Milli Görüş hareketinin şahlandırmak, bu sancağı şanla şerefle taşımak ve Milli görüş zihniyetinin dosdoğru bir şekilde temsil etmek için Genel Başkanımızın dediği gibi güçlünün haklı sayıldığı değil; halkının güçlü sayıldığı adil bir dünyanın kurulması için çalışacağız. Tekrar bu görevi layık gören Genel Başkanımız Fatih Erbakan beye, İl Başkanımız Hüseyin TERZİ beye teşekkür ediyorum.” Diyerek kahvaltı programına katılan basın mensuplarının sorularını cevapladı. Daha sonra kahvaltı programına katılan basın mensuplarına davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı! Saldırının ardından ilk açıklamaÖnceki Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı! Saldırını...

Fenerbahçe'de kâbus devam ediyorSonraki Haber

Fenerbahçe'de kâbus devam ediyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!