esss

Esenyurt'ta yarın okullar tatil olacak mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'ta yarın okullar tatil olacak mı?
Esenyurt'ta yarın okullar tatil mi sorusuna cevap arayan birçok öğrenci, internet üzerinden bu soruya yanıt aramaya başladı. Peki, yarın Esenyurt'ta okullar tatil olacak mı? İşte, öğrencilerin İstanbul Valiliğine yaptığı tatil çağrısı ve bazı detaylar

Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak eden birçok kişi, sosyal medya üzerinden sorgulamalarına devam ediyor. Hava muhalefetinin ulaşımın etkisine göre okulların tatil edilip edilmeyeceğine karar veren İstanbul Valiliği, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken öğrenciler, sosyal medya üzerinden Vali Ali Yerlikaya'ya tatil taleplerinde bulunuyor. Peki, yarın okullar tatil olacak mı? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler ve İstanbul'un tüm ilçelerine dair meteorolojik veriler.

YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Kar yağışının ulaşımda oluşturduğu engelin durumuna göre Valilik kararı doğrultusunda ara verilen okullar hakkında henüz herhangi bir duyuru yapılmadı. Valilik tarafından duyuru yapılması durumunda tüm detaylar haberimizin içerisine eklenecektir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre kar yağışı pazartesi günü saat 06.00'a kadar etkisini sürdürecek. Ancak kar yağışı ilçelere göre değişiklik gösterebilecek. İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 24 Şubat Pazar günü için İstanbul'un tüm ilçelerinden hava durumu bilgileri;

Esenyurt: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Beylikdüzü: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Avcılar: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Büyükçekmece: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Esenyurt'ta kar etkisini gösterdiÖnceki Haber

Esenyurt'ta kar etkisini gösterdi

Avcılar Belediyesi işçileri perişan etti!Sonraki Haber

Avcılar Belediyesi işçileri perişan etti...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!