esss

Gökmen Çifçi’nin oğlu erkekliğe ilk adımını attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökmen Çifçi’nin oğlu erkekliğe ilk adımını attı
Esenyurt Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Gökmen Çifçi’nin oğlu Dersim Çiftçi, dillere destan bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Esenyurt Nikâh Sarayı’nda düzenlenen sünnet törenine bölgenin tanınmış siyasileri, STK’ları, iş adamları, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Çiftçi ailesi davetlilere yemek ve tatlı ikramı yaptı.

Muhtar muhtara kirve oldu

Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Oktay Saçan’ın kirveliğini yaptığı sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını atan Dersim Çiftçi, dualar eşliğinde salona girdi. Okunan ilahilerle davetlileri selamladı. Gece boyunca gelen konuklarıyla ilgilenen Gökmen Çiftçi, gelen tebrik mesajlarını kabul ederek: “Bugün mutluluğumuza ortak olan tüm davetlilerimize yürekten teşekkür ederiz. Böyle düğünler gibi mutlu günlerde hep bir arada olmak bizleri memnun ediyor. Bu anlamda yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz’’ dedi. Sünnet programı gecenin geç saatlerine kadar devam etti.  

TEŞEKKÜR

28 Nisan 2017 tarihinde Esenyurt Nikâh Sarayı’nda oğlumuz Dersim Çifçi’nin sünnet törenine  teşrifleri ile bizleri onurlandıran ve mutluluğumuza ortak olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’ye, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel’e, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Özen’e,  Esenyurt Belediyesi Başkanvekiline, Belediye Başkan Yardımcılarına, Belediye Başkan Danışmanlarına, Birim Müdürlerine, Birim Çalışanlarına, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatına, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatına, AK Parti B.Çekmece İlçe Teşkilatına, CHP Esenyurt İlçe Örgütüne, Bölgemiz Meclis Üyelerine, Sivil Toplum Örgütleri’ne, Dernek Başkanlarına, Kooperatif Başkanlarına, İşadamlarına, Esnaflara, Muhtar meslektaşlarıma, uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, aile büyüklerimize, komşularımıza, tüm konuklarımıza ve Yunus Emre Mahallesi güzide halkına,

Ayrıca sünnet düğünümüze çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek, çelenk ve telgraf gönderiminde bulunarak kutlayan tüm dost ve yakınlarımıza çok teşekkür ederiz.

ÇİFÇİ AİLESİ ADINA

YUNUS EMRE MAHALLE MUHTARI

GÖKMEN ÇİFÇİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Güne Bırakmayın!Önceki Haber

Son Güne Bırakmayın!

Istanbul'da Her Gün Bin 694 Aile TaşındıSonraki Haber

Istanbul'da Her Gün Bin 694 Aile Taşındı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!