esss

KAI'dan Gövde Gösterisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAI'dan Gövde Gösterisi
Kars-Ardahan ve Iğdırlı kanaat önderleri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile yemek programında bir araya geldi.

Esenyurt Nikâh Sarayında gerçekleşen programa Kars-Ardahan-Iğdırlı çok sayıda kanaat önderleri yanı sıra siyasetçiler, bürokratlar, gazeteciler, işadamları ve dernek yöneticileri katılım gösterdi.

“Siyasi görüşleriniz farklı olsa bile, sizleri hep bir arada görmekten mutluluk duyuyorum. Rabbim birlik beraberliğinizi arttırsın” diyerek sözlerine başlayan ve ardından Cumhurbaşkanlığı sistemi ve referandum hakkında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şöyle devam etti.

Kadıoğlu, “Bunlar ne zaman koşmaya başladıysak, hep bize çelme taktılar”

Ülkemiz son yıllarda çok büyük bir ivme kazandı ve çok gelişti diyen Başkan Kadıoğlu;“Bizler artık büyüyen, gelişen ve hızla ilerleyen Türkiye’yi bu sistemle yönetemiyoruz. Rahmetli Alpaslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Bülent Ecevit hepsi Başkanlık sistemini istedi fakat bir türlü getiremediler. Ülkemizde çok koalisyonlar yapıldı. Ama hep kavga dövüş içerisinde geçtiği için buda ekonomimizi çok etkiledi, zayıfladık ve istikrarsız bir hale geldik.Bankalarımız battı, mali darbeler yaşadık ve IMF’nin eline bakar olduk. Devlet, milletine, vatandaşına borçlu olmaya başladı. Buda istikrarsızlığa ve kaoslara sebep oldu.

“Bu ülke bu yeni sistemle zarar görmez”

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “Koalisyon dönemlerinde milletimizin neler çektiğini gördük. Ekonomik darboğazlar ile insanların hizmetten yoksun edildiğini gördük. Bugün yine ülkeyi ve bu halkı aynı duruma getirmek için ellerinden gelen her türlü oyunu yapmaya çalıştılar. Fakat başaramadılar. 16 Nisan halk oylamasına giderken bütün dünya bir olmuş hep bir ağızdan aynı senaryolarla bu ülkeyi çökertmek istiyorlar.Ama artık Avrupalıların kurduğu bu sistemi değiştirmeliyiz ki, ülkemiz üzerinden bir daha planlar yapılmasın.Bu ülke, bu yeni sistemle zarar görmez. Bakın, bu sistem gelecek diye Amerika, İngiltere, Hollanda, Almanya ve batı ülkeleri resmen bize düşman oldular.Bunlar ne zaman koşmaya başladıysak, hep bize çelme taktılar. Daha çelme takamayacaklar ve bizim milletimizi bir daha düşüremeyecekler.Amerika,artık Avrupa’yı bitiriyor. İngiltere NATO’dan ayrılıyor. Neslimiz için, ülkemizin geleceği için, ezanımız dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için 16 Nisan’da bu Cumhurbaşkanlığı sistemini getirmeli, anayasayı değiştirmeliyiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tek kadın Belediye Başkanı anlattıÖnceki Haber

Tek kadın Belediye Başkanı anlattı

46 Binlirayı buhar ettiler!Sonraki Haber

46 Binlirayı buhar ettiler!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!