esss

Minibüs esnafı geleneksel iftar davetinde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minibüs esnafı geleneksel iftar davetinde buluştu
S.S. 113 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, geleneksel hale gelen iftar davetinde buluştu.

İftar davetine; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ardahan Kültür Evi Başkanı ve Yönetimi, Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Ertekin Baysal, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda STK Başkanları katılım sağladı.

‘’Sayın Başkanımıza görevinde başarılar dilerim’’

İftar yemeğine sponsor olan iş insanı Ahmet Karasoy katılım sağlayan tüm konuklara teşekkür etti. Karasoy: ‘’Esnaf arkadaşlarımız, çok değerli STK Başkanlarımız ve kıymetli Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’un da aramızda olduğu bu iftara katılımızdan ötürü hepinize yürekten teşekkür ederim. Esenyurt’ta seçilen yeni Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt’un yeni görevini bu sayede kutlar başarılar dilerim kendisine’’ dedi.

‘’UKM kararı henüz açıklanmadı’’

Ardından konuşan S.S. 113 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hakim Akdoğan da katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Akdoğan: ‘’Esenyurt’ta Piri Reis Mahallemizde hizmet veren araçlarımız bulunmaktadır. Ancak sizin o bölgeyle ilgili beklentilerinizin olduğunu biliyorum. Lakin UKM kararı henüz açıklanmadı. Bu konuyla alakalı bizler takipçisiyiz. Sayın Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt ile de görüşmelerimiz devam etmektedir.’’ dedi.

‘’Bu hepimizin sorumluluğu’’

Daha sonra kısa bir konuşma yaparak Ramazan Ayının önemine değinen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt: ‘’Ramazan Ayı israfın önlendiği, kendimizi hem bedenen hem de ahlaken terbiye ettiğimiz bir ay. Allah bizi açlıkla sınamasın. Seçim döneminde bütün tehditlere rağmen büyük bir özveriyle katkı sundunuz. Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkür ederim.  Hep beraber Esenyurt’u İstanbul’un en güzel ilçelerinden bir tanesi yapağız. Tabii minibüsçülerimize ciddi görev düşüyor. Onlar da gün içerisinde ciddi stres çekiyorlar. Ama ben en azından bu dönemde daha nazik olacağınızı düşünüyorum. Bizim Esenyurt’u İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri yapmaktaki hedefimize katkı sunacağınızı düşünüyorum. Hepimiz burada yaşıyoruz ve bu hepimizin sorumluluğu… Bunu da hep beraber yapacağız.’’ ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Posoflular, Ramazan ayını ve Anneler Günü'nü kutladıÖnceki Haber

Posoflular, Ramazan ayını ve Anneler Gün...

AK Partili Azmi Ekinci'den olay özeleştiri!Sonraki Haber

AK Partili Azmi Ekinci'den olay özeleşti...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!