esss

Muhtar Yıldırım’dan Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Yıldırım’dan Açıklama
Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, sosyal medyada dernek üyesi olan 3 mahalle muhtarı Mehmet Yıldırım, Mehmet Hisar ve Önder Ay’ı yönetim kurulu kararı ile ihraç ettiklerini açıklamıştı.

İhraç kararına İlk tepki Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldırım’dan geldi. Yıldırım yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

İşte o açıklama;

Sevgili Esenyurtlular ve kamuoyu bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Kurucusu olduğum Esenyurt Muhtarlar Birliği Derneği’nden şuanki mevcut Başkan olan Ahmet Kuzugun, şansına ve bir dernek başkanına yakışmayacak davranışta bulunarak ihraç kararını sosyal medyadan duyurdu.  Sebep birlik beraberliği bozduğumuzu vurgulayarak açıklama yaptı. Halbuki olayların bununla alakası yok, Dernek’te tek başlılık bir yönetim işleyişi var emir vaki durumlar söz konusu kimse kimseye emredemez zorlada bir iş yaptıramaz hele bu durum Muhtarlık vazivesi ise dahada farklılaşır.

Geçtiğimiz günlerde İl Mütevelli heyeti seçimi vardı, ve  adaylarımızda belliydi biri Esenyurt’tan  Akevler malhalle muhtarı sevgili kardeşim Süheyla Karademir diğeri Avcılar’dan bir arkadaşımız ve Şile’den tanımadığımız bilmediğimiz bir başka muhtar adayı kardeşimiz vardı biz üzerimize düşen görevi yaptık ve aday olan arkadaşımız Süheyla hanıma oylarımızı verdik, yalnız desteklediğimiz adayımız Süheyla Hanım,  1 oyla kaybetti kaybetmesinin tek sebebi yine başarısızlıklarını dile getirmeyen dernek yönetimiydi. Sebebi ise biz 43 mahalle muhatarı olarak o gün o kongrede olmamız gerekiyordu  ama ne yazıkki oraya 37 mahalle muhtarı gelmişti, anlayacağınız dernek 43 muhtarı oy kullanmak için orada hazır bulunduramadı. Eğer birini destekliyorsak kazanmasını istiyorsak birlik beraberlik diyorsak önce dernek altındaki muhtarları bir arada tutmanız gerekiyor ve o seçime getirmeniz gerekiyordu sayın  Kuzgun, ama siz bunu başaramadınız. Diğer bir konu ise yine başarılı bir dernek olsaydık sadece Esenyurt’taki muhtarlar ile sınırlı kalmazdınız ve çevre ilçe muhtarları ile iletişime geçer buradan da birer muhtar arkadaşımızı davet edip götürür bu seçimi ve arkadaşımızı destekletip kazandırırdınız.

Biz o kongrede üzerimize düşeni yaptık Esenyurt’tan oraya gelen bütün arkadaşlarımızla oyumuzu verdik vijdanen bu konuda  çok rahatım bunuda bilmenizi isterim.  Bırakın beni ihraç etmeyi ben yapılacak kongreden 3 gün önce zaten dernekten istifa ettiğimi  hem mesaj olarak hemde yazılı olarak sizlere bildirmeme rağmen siz bunu göz arda ederek sosyal medyada ihraç kararı aldığınızı ve düzeni bozduğumuzu  söyleyerek yanlış bir algı oluşturmaya çalıştınız. Önce size ve bütün muhtar arkadaşlarıma attığım mesajı ve yazılı olarak sunduğum istifa kağıdını kamuoyuna açıklayınız. Başarısızlığınızı bizim üzerimizden sürdürmek istiyorsunuz.  Eğer Süheyla arkadaşımız bugün bu seçimi kaybetmişse bunda en büyük sebep sizin başarısızlığınızdır bunu bilin istedim. Çünkü sağlıklı bir çalışma yürütemediğiniz gibi  43 muhtarı kongreye bile getiremediniz.  

Benim kurucusu olduğum derneğe bir çok katkım oldu. Benimle yol yüreyen arkadaşlar bunu en iyi bilenlerdendir.  Eşimin rahatsızlığı nedeni ile bu derneği  kendi ellerim ile sana veren ve başa getiren benim sevgili Kuzgun, benim sana devrettiğim işleri bile tamamlayamayıp başarızlığını göstermiş oldun şimdi bizden bu başarısızlıkların için başarılı gösterip alkışlamamızımı istiyorsun dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSDEF Şehitlerini UnutmadıÖnceki Haber

İSDEF Şehitlerini Unutmadı

Beylikdüzü'nde şehir eşkıyaları dehşet saçtıSonraki Haber

Beylikdüzü'nde şehir eşkıyaları dehşet s...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!