esss

Ordulu Gençlerden Kadıoğlu'na Büyük İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ordulu Gençlerden Kadıoğlu'na Büyük İlgi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordulu gençlerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

‘Ordulu Gençler ile Buluşma’ toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gevrek, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu(ESOF) Başkanı Serdar Çatanak, AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Sebur Soğanlı ve çok sayıda Ordulu genç katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gevrek, “95 yıl önce Antep’i gazi yapan bir destan vardı. Bugün 15 Temmuzda da aynı destanı Türkiye yazdı, Türkiye halkı yazdı. Bu destanda istikrar vardı, istikbal vardı. Bu destanda vatan aşkı, ezan aşkı, bayrak aşkı vardı. Ülkemiz darbelerden çok acılar çekti. Bu darbelere dur deme zamanı 16 Nisan’dır” dedi.

Değer; “Sürekli çıkış yapan Türkiye istiyoruz”

Ordulu gençlere seslenen AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, “Ordulu kardeşlerimizle ne zaman bir araya gelsek aynı coşkuyla karşılanıyoruz. Demokrasinin beşiği denilen Avrupa’da demokrasiye dair hiçbir hareket yoktur. Biz İstiyoruz ki Türkiye hep yükselsin. Koalisyonlar olmasın.  Biz istiyoruz ki ülkemiz sürekli inişli çıkışlı grafikten kurtulup sürekli çıkış yapan grafiğe kavuşsun” dedi.

Başkan Kadıoğlu; “Bunlar çağdaş değil, Vandal!”

Ordulu gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Avrupa ne yaparsa yapsın bize mahkûmdur. Bu yaptıklarından dolayı bize yalvaracaklar. Avrupa’nın en büyük korkusu bir mektupla Fransa kralını Almanya zindanından çıkaran ruh geri geliyor. O eski gücümüze tekrar kavuşacağız. Bunların en büyük korkusu budur. Artık emirler Washington’dan değil de milletten geliyor. Bu da bazılarını rahatsız ediyor. Çağdaş diye, Medeni diye geçinen Avrupa, bir bayan bakanı kendi topraklarına giriyor diye engellemeye çalışıyor. Bunlar çağdaş da değildir, medeni de değildir. Bunlar sadece Vandal’dır. Bunlar Afrika’yı sömüre sömüre zenginleşti” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar’da iş cinayeti: Çocuk işçi pres makinesine sıkıştıÖnceki Haber

Avcılar’da iş cinayeti: Çocuk işçi pres...

Muharrem Yıldız Evet için sahaya indiSonraki Haber

Muharrem Yıldız Evet için sahaya indi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!