esss

Togay Çoban Tabelayı Geri Astırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Togay Çoban Tabelayı Geri Astırdı
Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun, Hanak'ta yapımına katkıda bulunduğu parkta adının yazıldığı tabela, 'Atatürk'e hakaret ettiği' gerekçesiyle Hanak Belediye Başkanı CHP'li Ayhan Büyükkaya tarafından kaldırılmıştı.

Olaya müdahale eden Esenyurt Hanaklılar Dernek Başkanı Aynı zamanda meclis üyesi Togay çoban, ve Hanak Ak Parti ilçe başkani Tanju Kilit, ve yonetimi tabelayı geri astırdı.

Büyükkaya Geri Adımmı Attı?

Necmi Kadıoğlu Parkı tabelasının kaldırılmasının ardından hem Ardahan Hanak İlçesinde yaşayanlar tarafından hem de Esenyurt’ta yaşayan Hanaklılar tarafında ciddi tepki alan Başkan Büyükkaya, geri adımmı attı tekrar takılan tabelaya ses çıkarmadı diye akıllarda soru işareti bıraktı.

Çoban Hanak’a Yatırımlar devam edecek

Tabelanın asılmasından sonra açıklama yapan, Esenyurt Hanak Dernek Başkanı Aynı zamanda Esenyurt Ak Parti meclis Üyesi Togay Çoban şunları söyledi.

Bizler olayı ilk duyduğumuzda tepkimiz ve tavrımızı zaten göstermiştik, yapılan bir yatırımı hiçe sayarak Hanaklıları orada yaşayanları hiçe sayarak yıkmak hiçte doğru değil. Kaldı ki o park Milli eğitim müdürlüğünün bir arsasıydı, sağ olsun belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu, bizlerin ricası üzerine memleketimize gelip ciddi anlamda bir yatırım yaptı. Şunu söylemek istiyorum Hanak ilçemize yatırımlarımız devam edecek bunun önünü kimse kesemez kesmelerine de müsade etmeyeceğiz dedi.

Togay Çoban'dan teşekkür 

Togay çoban  Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Ak Parti Hanak ilçe başkanı Tanju Kilit, ve yönetimine  teşekkür etti. Onların çaba ve gayretleri ile görüşmelerimiz sonucu tabelayı astılar.. Tabelanın söküldüğü gün ilçe başkanımız gerekli açıklamayı yaparak tepkisini dile getirmiştir. Ayrıca Bölge Milletvekilimiz Sayın Orhan Atalay'ada teşekkür ediyoruz. Oda ilk günden beri bu durumun yanlış olduğunu ve biran önce düzeltilmesi gerektiğini söylemişti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eklem Ve Diz Ağrılarına Bu Karışım İle Veda Edin!Önceki Haber

Eklem Ve Diz Ağrılarına Bu Karışım İle V...

Esenyurt Belediyesi, Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attıSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi, Hz. Hasan Harakani...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!