esss

Togay Çoban geleneği bozmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Togay Çoban geleneği bozmadı
Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Esenyurt Hanak Dernek Başkanı Togay Çoban, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu yıl kendi düğün salonunda gerçekleştirdi.

İlginin yoğun olduğu iftar yemeğine Kars Dernek Başkanı Av. Ender Aslan, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, Meclis Üyeleri Duygu Koç Şimdi, Aytaç Özer, Cemalettin Solmaz, 65. Hükümet Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katılım sağladılar.

 ‘’Her ne kadar Ardahanlı, Karslıysam bir o kadar da Esenyurtluyum’’

Düzenlenen iftar yemeğinde ilk konuşmayı yapan Esenyurt Meclis Üyesi ve Esenyurt Hanak Dernek Başkanı Togay Çoban: ‘’Her zaman olduğu gibi yaptığım etkinliklerle yine beni şaşırttınız. Yine destek verdiniz, katkı sundunuz. Kıymetli hemşehrilerim biliyorsunuz her yıl elimizden geldiğince düzenli bir şekilde bu iftar sofralarıyla sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Her ne kadar Ardahanlı, Karslıysam bir o kadar da Esenyurtluyum. Aramızda 65. Hükümet Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan var. Önümüzde biliyorsunuz Büyükşehir Belediye seçimleri var.31 Martta değişik yollarla bizim elimizden alınan Büyükşehir Belediyesi, Allah’ın izniyle 23 Haziranda yine sizlerin sağduyusuyla beraber orada Binali Başkanımızı Başkan yaptıracağız.

‘’İstanbul’umuzun geleceği için 23 Haziranda sandığa gidelim’’

Esenyurt en çok nüfusa sahip ilçemiz olarak sandığa %20 seçmenimiz gitmemiştir. Ülkemizin ve İstanbul’umuzun geleceği için 23 Haziranda mutlaka sandığa gidelim. Bundan 15 yıl boyunca sokaklarda sokak iftarı biliyorduk. Zenginiyle fakiriyle her siyasi görüşten insanlar komşuluk ilişkilerini geliştirmek adına iftarlarını sokaklarda yapıyorlardı. Bir bakıma Ramazan ayının olduğunu biliyorduk. Bugün Ramazan’ın son günlerine geldik ve Ramazan’ın ne zaman gelip ne zaman gittiğiyle alakalı inanın haberimiz yok. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’Binali Başkanımıza destek istiyorum’’

Esenyurt Meclis Üyesi Togay Çoban’ın akabinde kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik: ‘’23 Haziranda bir seçime gideceğiz. Neler olup bittiğini gördük. Togay ağabeyimin hatırına buraya geldiniz. Bende Togay ağabeyimin hatırına yine sizlerden buradan Binali Başkanımıza destek istiyorum. En az birer tane yakınınızı ikna etmenizi sizlerden rica ediyorum. Bu süreç önemli ve ben hepinizin duyarlı olacağınızı biliyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınız kutlu olsun.’’ dedi.

‘’Dış güçlerin oyununa gelmeyiniz’’

Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’in ardından konuşma yapan 65. Hükümet Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme BakanıAhmet Arslan: ‘’Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Özellikle bu süreçte sıklıkla bir araya geliyoruz. Önemli süreçlerden geçiyoruz. Türkiye güçlendikçe, liderinin sözü dünya çapında geçtikçe; hem Türkiye’mizin büyümesini istemeyenler hem de liderimizin sözünün bu kadar güçlü geçmesini istemeyenler de olacaktır. Allah sizlerden razı olsun. Milletimiz bu bilinçle; asker kılığına girmiş teröristler üzerimize silah doğrulttuğunda da terör örgütü mensupları silah doğrulttuğunda da millet olma şuuruyla birlik olma iradesine sahip çıktı. Dış güçlerin oyununa gelmemiz lazım.

‘’Binali Bey, Türkiye’nin her bölgesine hizmet etmiştir’’

Yerel yönetimlerde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkisini bizim adayımıza, Binali Yıldırım gibi bir tecrübeye oylarınızı verdiğinizde kalkınma politikası devam edecek ve Türkiye büyüyecektir. Binali Yıldırım gibi bir tecrübenin arkasında durursanız, biz İstanbul olarak hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Esenyurt, Büyükşehir Belediyesi’nden alması gereken hizmetleri belediye meclis üyeleriyle birlikte almaya devam edecektir. Binali Bey, Türkiye’nin her bölgesine hizmet etmiş, Kars, Ardahan ve Iğdır’a gerek bakanlığı, gerek başbakanlığı döneminde hizmet etmiş bir ağabeyim olarak siz ne kadar Binali Yıldırım’ın elini güçlü kılarsanız, İstanbul o kadar hızlı hizmet alacaktır’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arsa parasını yutan ATM’ye baltayla saldırdı!Önceki Haber

Arsa parasını yutan ATM’ye baltayla sald...

GÖLE- FED Kongresi kardeşlik havasında geçtiSonraki Haber

GÖLE- FED Kongresi kardeşlik havasında g...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!