esss

Vanlılardan destek isteyen Özden'e hemşerilerinden destek; "Yalnız değilsin"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanlılardan destek isteyen Özden'e hemşerilerinden destek; "Yalnız değilsin"
Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Adayı Murat Özden, Vanlı Kanaat Önderleri ile bir araya geldi.

Kendisi de Vanlı olan işadamı Murat Özden, hemşerilerinden destek istedi. Bölgemizde bulunan Vanlı kanaat önderlerinin katıldığı toplantı, kahvaltı eşliğinde TheGarden Restoran'da gerçekleştirildi. 

Toplantıya katılanlar arasında; Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, Vanlı İşadamları Derneği Başkanı Fatih Hatıroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Nihat İzsiz ve çok sayıda Vanlı STK temsilcisi ile basın mensupları katılım sağladı. 

Özden;  Davamıza Partimize sahip çıkacağız..

Toplantıda hemşerilerinden destek isteyen Murat Özden; "2005 yılında mahalle başkanlığı görevi ile başladığım Kıraç teşkilatında 2006 yılında Gençlik Kolları Başkanı olarak 3 yıl görev yaptım. Yaklaşık 25 yıldır bu bölgede yaşamaktayım ve bu bölgede ticaret yapıyorum. Kıraç Beldesi'nin, Esenyurt ile birleşmesi ardından yine kurucu ilçe Siyasi İşler Hukuk Birim Başkanlığını 1,5 yıl yürüttüm. 2009 ile 2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti den Belediye meclis üyeliği için aday adayı oldum" diyerek siyasi çalışmalarından bahsetti. 

Ticari faaliyetleri hakkında bilgi veren Özden adaylığı halkında da açıklamalarda bulunarak; "Esenyurt 'ta kendi firmalarımız olan Son "Osmanlı Mimarlık ve Özdentaş Yapı Denetim olarak hizmet veriyoruz.

Bu bölgeyi dünden bugüne çok iyi tanıyorum. Gelişmeleri yakından  takip ediyorum. Bölgemizin hızla ilerlediğini, geliştiğini ve hızlı bir büyüme kaydettiğini görmekteyiz. Bu gelişme süreci ile AK Partiye gönül vermiş ve Vanlı bir hemşeriniz olarak sizlerden gelen görüş öneriler ve teşkilâtımızda birlikte çalıştığım dava arkadaşlarımın tavsiyeleri doğrultusunda Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığına Aday olma gereği duydum. Ayrıca Vanlılar olarak Esenyurt’ta oy potansiyelimiz bir hayli fazla. Bu nedenle dikkate alınacağımızda hiç kuşkum yok ama sonuç ne olursa olsun davamıza partimize destek vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın" dedi.  

Özden konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; "Teşkilâtımızdan ve dostlarımızdan bu yöndeki tavsiyeler üzerine bu bayrağı taşımak ve çıtayı daha fazla yükseltmek için elimden geleni yapacağım"

Hatunğlu; Artık Vanlıları görün

Vanlı İşadamları Derneği Başkanı Fatih Hatunoğlu da toplantı da söz alarak; "Öncelikle Murat kardeşimin çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Biz Vanlı İşadamları Derneği olarak kardeşim Murat Özden’i kutluyoruz. Ben ilk defa bir ilçe başkanlığına aday olan bir Vanlı hemşerimi görüyorum daha önce görmedim belediye başkanlığı olsun, İlçe Başkanlığı olsun ve buna benzer aday olan bir hemşerimi görmedim bu ilk bir başlangıcı olacaktır. Biz de Vanlılar olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sonuna kadar Murat Özden kardeşimin yanında ve destekçisi olacağız. Bürokratlarımız ve siyasetçilerimiz artık Vanlıları görmelidirler" ifadelerini kullandı. 

Nihat İzsiz; Murat Kardeşimle Ortak özelliğimiz Gençlik kollarında yetişmiş olmamız

(TÜGVA)Türkiye Gençlik Vakfımızın Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Nihat İzsiz de toplantıda söz alarak şu ifadeleri kullandı;  "Öncelikle Murat Kardeşim bir model oluşturdu.  Bizler Ak Parti Gençlik Kollarında hizmet üretmiş kardeşleriniziz. Hemşeri kitlemizin bu kadar yoğun olduğu bir yerde Doğu ve Güneydoğunun oylarına ihtiyaç olacaktır. Diğer önemli konu ise Gençlik Kollarından yetişmiş olan bir bireyin bu göreve talip olması önemli bir kriterdir. Bizler de hemşerileri olarak yanında olacağımızı destek vereceğimizi sizlerin huzurunda beyan etmiş olalım." 

Başkan Fevzi Donat; Murat Beyin Maddi manevi yanındayız..

Toplantı son olarak söz alan Van Dernekler Birliği Federasyonu başkanı Fevzi Donat alarak; "Sevgili hemşerilerim son yıllarda Vanlılar olarak siyasette olsun, iş alanlarında olsun, istihdamda olsun tüm hemşerilerimiz ön plana çıkmaya başladı. Çok kısa zamanda İstanbul’da CHP ve Ak Parti olmak üzere Dernek merkezimiz aranarak 2019 seçimlerinde Eğitimli donanımlı Vanlılar noktasında müracaatlarda bulundular. Ben de son 3 aydır Federasyon toplantılarında Dernek Toplantılarında bunu ifade ediyorum. Müracaatlar konusu da tek duyarlı hemşerimiz Murat Özden kardeşimiz oldu. Biz de Van Dernekler Federasyonu olarak Murat kardeşimizin yanında olacağımızı maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağımızı birkez daha buradan söylüyoruz Murat beye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kanser hastası eşi için yardım bekliyorÖnceki Haber

Kanser hastası eşi için yardım bekliyor

Çevrecilerden sahildeki kirliliğe tepkiSonraki Haber

Çevrecilerden sahildeki kirliliğe tepki

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!