esss

Yatırımdan korkmadı ‘imza’yı Esenyurt’a kazandırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatırımdan korkmadı ‘imza’yı Esenyurt’a kazandırdı
İş adamı Yasin Hazır, Esenyurt'ta yeni bir mağazanın açılışını gerçekleştirdi.

Erkek giyimi üzerine hizmet veren 'İmza' markalı mağaza hakkında bilgi veren Hazır, “Ciddi bir yatırım sağladık. Yatırımdan korkmuyorum. Yatırımın illa ki bir dönüşü olacak” şeklinde konuştu.

İş adamı Yasin Hazır Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan İmza mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin de katılım sağladığı açılışa bölge iş adamları ve STK temsilcileri katılım sağladı.  Bölgedeki vatandaşlardan da yoğun ilgi gören İmza mağazası açılışı, Esenyurtluları önemli bir marka ile buluşturdu. Aynı zamanda İstanbul Muşlu Sanayici ve İş Adamları Derneği genel sekreteri olan İş adamı Yasin Hazır, Esenyurtluları önemli bir marka ile buluşturduklarını söyleyerek,  “Muş Malazgirtliyim ve 1992 yılından bu yana Esenyurt'ta oturuyorum. Esenyurt'a bir markayı daha kazandırdık. Ürün gamımız erkek giyim üzerine. A'dan, z'ye herşeyimiz var. Çoraptan tutunda takım elbiseye kadar. Fiyatlarımız normal. Burada toplamda 4 kişi çalışıyoruz. Şimdilik 3 kişiye istihdam sağladık. Esenyurt insanını marka ile buluşturmak istedik. Ciddi bir yatırım sağladık. Yatırımdan korkmuyorum. Yatırımın illa ki bir dönüşü olacak bize” dedi.

Allah utandırmasın

Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise istihdama katkının önemine değinerek,  “Esenyurt'ta istihdama katkı olunca Esenyurtlularda kazanıyor. İlçemizde iyi bir işletmeye sahip olmuş oluyor. İnşallah bu işletme sahiplerine ve çalışanlarına kazandırır. Esenyurt'un kaliteli renklerinden biri burası olur umarım bizde müdavimlerinden oluruz. Allah utandırmasın” dedi.

Açılışa siyasilerin ilgisi yoğun oldu

Bölge siyasetçilerinin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Hayrettin Babahan, Togay Çoban,  Ahmet Temel, Ak Parti Esenyurt Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Keskeç, İMSİYAD Başkanı Metin Haymana, Başkan vekili Sevda Durgun ve yönetim kurulu üyeleri, Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Sayın Şahin Gültekin, STK temsilcileri, dernek başkanları, Sanatçı Faruk Tuncel ve basın mensupları katılım sağladı.

TEŞEKKÜR 

21 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz İMZA Giyim Mağazasının açılışına katılım sağlayan Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Altepe başta olmak üzere; Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Sayın Yasir Çelik’e ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları; Sayın Hayrettin Babahan’a, Sayın Togay Çoban’a, Sayın Ahmet Temel’e, Sayın Cüneyt Keskeç'e, Esenyurt Belediyesi Birim Müdürlerine, Meclis Üyelerine, İMSİYAD Başkanı Sayın Metin Haymana’ya, Başkan vekili Sayın Sevda Durgun ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Sayın Şahin Gültekin’e, CHP Esenyurt İlçe Yönetimine, Muş Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Yönetimine, STK Temsilcilerine, Dernek Başkanlarına, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sanatçımız Sayın Faruk Tuncel’e, Basın Mensuplarımıza, katılım sağlayan tüm eş, dost, akraba ve değerli hemşehrilerime,

Ayrıca; çiçek ve çelenk gönderme nezaketinde bulunan tüm değerli katılımcılara ailem ve şahsım adına şükranlarımı sunar,

TEŞEKKÜR EDERİM…

İMZA GİYİM MAĞAZASI ESENYURT ŞUBESİ

YASİN HAZIR

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta 23 Nisan Çeşitli Etkinliklerle KutlandıÖnceki Haber

Esenyurt’ta 23 Nisan Çeşitli Etkinlikler...

Abdurrahman Ada’nın oğlu Eymen erkekliğe ilk adımını attıSonraki Haber

Abdurrahman Ada’nın oğlu Eymen erkekliğe...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!