esss

AK Parti Çatalca ve Silivri kongreleri yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Çatalca ve Silivri kongreleri yapıldı
AK Parti İstanbul’da 3. hafta ilçe kongreleri Çatalca ve Silivri kongreleriyle tamamlandı. Kongrelerin yapıldığı alanlarda yeni dönemin temizlik, maske ve mesafe kuralına ihtimam gösterildi. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan yeni tedbirlere bağlı olarak önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan ilçe kongreleri ileri bir tarihe ertelendi.

AK Parti İstanbul’da 3. hafta ilçe kongreleri Çatalca ve Silivri kongreleriyle tamamlandı. Kongrelerimize; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

ŞENOCAK: “ÇATALCA VE SİLİVRİ, CHP’DEN GÖREMEDEĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK”

CHP’nin elinde, bölgenin yıllardır ihmal edildiğine dikkat çeken AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “2019 yerel seçimlerinde Çatalca ve Silivri ilçelerimizi hamdolsun, CHP’den aldık. Çatalca Belediyemiz, AK Parti Belediyeciliğiyle; Silivri Belediye’miz de Cumhur İttifakı’nda paydaşımız MHP Belediyeciliği ile buluştu. Allah’ın izniyle bu bölgedeki vatandaşlarımız, bugüne kadar CHP’den göremedikleri hizmeti bizim dönemimizde görecektir. Bölgede yaşanan sorunları ve vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve yakından ilgileniyoruz. Bakanlıklarımızla, yerel yönetimlerimizle uyumlu bir şekilde yürüteceğimiz çalışmalarla inşallah sorunların üstesinden geleceğiz. İşte bu nedenle yeni süreçte görev alacak ilçe başkanlarımıza ve yönetimine çok önemli görevler düşüyor. Bugün devralacağınız hizmet bayrağını, daha da yukarıya taşımak için gece gündüz çalışacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur.” dedi.

ŞENOCAK: “BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’ HEDEFİMİZ İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yeni süreçte her bir teşkilat mensubuna önemli sorumlulukların düştüğünü belirten Şenocak, “Biz; durmadan çalışan, cesur ve yürekli bir Genel Başkan’la, Cumhurbaşkanı’yla çalışıyoruz. Ülkesi ve milleti için gece gündüz demeden mücadele eden, ümmetin derdiyle dertlenen, mazlumların sesi olan bir liderle yol yürümek bizim için şereftir. Bizim için siyasette var olmanın en büyük motivasyon kaynağı işte budur. Siyaset bugün var, yarın yok. Ama bu can bu bedende olduğu müddetçe çizgimizden, değerlerimizden ve davamızdan asla taviz vermeyeceğiz. Şimdi önümüzde çok önemli bir yol haritası var. O da; Cumhurbaşkanımız’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyonudur. Bu vizyonun hayata geçirilmesi için her bir teşkilat mensubu kardeşime çok önemli sorumluluklar düşüyor. Her birinizin bu sorumluluk bilinciyle hareket ederek ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefimiz için tüm gücünüzü ortaya koymanızı istiyorum.” ifadelerini kullandı.

KURTULMUŞ: “AK PARTİ, MİLLET İRADESİNDEN BAŞKA GÜÇ TANIMAZ”

AK Parti’nin gücünü milletten aldığına vurgu yapan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "AK Parti'nin 4 ana özelliği vardır. Bu özelliklerden ilki, AK Parti yerli ve milli partidir. İkincisi, AK Parti bütün Türkiye'nin partisidir, sadece bir bölgenin, bir sınıfın partisi değildir. AK Parti, demokrat ve millet iradesinden başka hiçbir gücü tanımayan bir siyasi partidir. AK Parti reformcu bir partidir.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta park halindeki otomobil kundaklandıÖnceki Haber

Esenyurt'ta park halindeki otomobil kund...

Esenyurt'ta kargocu skandalı!Sonraki Haber

Esenyurt'ta kargocu skandalı!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!