esss

Akif Suci, İddialıyız biz bu seçimi yine alacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akif Suci, İddialıyız biz bu seçimi yine alacağız
Suci,‘’Bilindik profillerin dışında biriyim. Partimizin başına, yönetimine ya da adaylığa kim gelirse gelsin ben partiliyim. Meclis üyesi olursam eğer çalışmalarımı tüm Esenyurt halkı için yapmayı düşünüyorum’’ dedi.

Neden meclis üyesi adayı oldunuz?

Akif Suci: 2008 yılından bu yana içinde bulunduğum CHP’de bilindik, alışıldık meclis üyesi profilinde olmayıp, partinin farklı yerlerinde ilerleyen süreçte görev almak için böyle bir başlangıç yapmak istedim. Sol gelenekten gelen bir ailenin ferdiyim. Partimizin içinde özellikle de Esenyurt yönetiminde birleştirici ve ortak noktada olacağıma inanıyorum. Ardahanlıyım ancak çalışmalarımı tüm Esenyurt halkı için yapmayı hedefliyorum.

BOŞ ALANLARI OTOPARK OLARAK DEĞERLENDİREBİLİRİZ

Hedefleriniz arasında neler var?

Akif Suci :Esenyurt’ta meclise girmemiz halinde önereceğimiz başlıca sorunlardan bir tanesi otoparkların olmamasından kaynaklı yaşanan sıkıntılardır. Bildiğiniz gibi Esenyurt’ta son zamanlarda bununla alakalı çok fazla problemler, kavgalar hatta ölümle sonuçlanan durumlar yaşanmaktadır. Bununla ilgili bir çalışmamız projelerimiz var. Her mahallemizde sağlık ocağı ve çocuk oyun alanları olarak ayrılan boş yerler var. Buraların vatandaşımıza ücretsiz otopark olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Mahallelerimizde camilerin alt katları, kültür merkezlerinin otoparklarını halkın kullanımına açmak gerektiğini düşünüyorum’’ dedi.

GENÇLERİN YÖNELİMİNE GÖRE PROJELERİMİZ OLACAK

Sözlerine devam eden Suci, ‘‘Özellikle Esenyurt’ta yoğun genç nüfus potansiyeli var. Gençlere yönelik projelerimiz içerisinde, İstanbul’un birçok yerinde olan ancak Esenyurt’ta olmayan ‘Wi Fi Esenyurt’ internet erişimini sağlamakla beraber, E-spor’a yönlendirmektir. Özellikle 11-17 yaş arası çocuklar online oyunları çok kullanıyorlar. Gençlerin yurtiçinde müsabakalara katılmaları da bu sayede söz konusu olacaktır. Bu grup çocuklarındaA sosyal yetişmesine sebep oluyor. Onları E-spor ile daha fazla sosyalleştirecek, kalabalık turnuvalar ile kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız. Yani gençlerin yönelimine göre proje önerilerimiz olacaktır. 

KİM GELİRSE GELSİN BİZ PARTİLİYİZ!

Partinizden çok sayıda belediye başkan aday adayı başvurusu yapıldı. Sizin özellikle destekliyorum dediğiniz bir isim var mı?

Akif Suci: Tabii ki benimde desteklediğim birlikte yol arkadaşlığı yaptığım isimler var. Fakat bunların dışında bir isim olursa şayet terk edip gidecek değiliz. Biz kişiler üzerinden siyaset yapmıyoruz. En nihayetinde partiliyiz. 19 tane başvuru yapan adayımız var. Kim gelirse gelsin biz bu partiliyiz. Hatta meclis üyesi başvurusunda bulunanlar içerisinde çok değerli isimlerde olduğunun altını çizmek istiyorum. Esenyurt’ta CHP’nin çok iyi bir liste çıkacağından eminim. Kimseyi kutuplaştırmadan doğru bir çalışma içerisinde olunabileceğine inanıyorum. Şahsımın ’da listeye alınmaması durumunda da partimize küsmeyiz. Belediye başkan aday adaylarımızdan herhangi birisi adaylık alırsa ya da dışardan bir aday bile olursa bu çalışma prensibimiz devam edecektir. Sözümün başında da söylediğim gibi ben partiliyim. Her kim bu partinin yönetimine talip olursa olsun canla başla partim için çalışacağımın bilinmesini isterim.

Esenyurt’ta bir ittifak olmazsa ve DEM partisinin aday çıkarması halinde partiniz seçimi kazanabilecek mi?

Akif Suci:Ben tekrar Esenyurt’ta seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. Özellikle Cumhur ittifakı devam ettiği sürece, Esenyurt’ta Dem Partiyle ittifak olmasa bile halkın %70’nin bize oy vereceğine inanıyorum. Bu oranda bize seçim kazandıracaktır.

Akif Suci Kimdir ?

25.02.1984 Ardahan / Göle doğumlu, Sosyal Göç nedeniyle 9 yaşına kadar Rize / Pazar’da yaşamış, ilköğretime orada başlamıştır. 1993 yılında Esenyurt Hürriyet Mahallesine yerleşmiş. Eski adı ile Karakaş Mahallesi, Kıraç bölgesinde ilköğretim hayatını tamamlamıştır.

Sırası ile Kumburgaz Mehmet Erçağ Ticaret Meslek Lisesini, Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü (lisans) bitirmiştir.

Uluslararası Lojistik firmasında Avrupa Bölge Müdürü olarak çalışmaktadır. Sektörde 18. yılını doldurmaktadır. Çalışma hayatı nedeni ile Anadolu Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünü (Lisans) bitirmiştir.

Evli, 4 çocuk babası olan Akif Suci, siyasete 2006 yılında ESP (Ezilenlerin Sosyalist Platformu-Avcılar) ile başlamıştır.

2008 yılında CHP ile devam etmiştir. Cumhuriyet Halk Partisinde Esenyurt Gençlik kolları başkan yardımcısı, 2014 yerel seçimlerde Kıraç Gençlik Sorumluluğu ve Esenyurt İlçe Başkan yardımcılığı üstlenmiştir. 37. ve 38. dönem ilçe delegeliğine seçilmiştir.

Mart 2024 yerel seçimlerde Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak başvuru yapmıştır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde Hayatını Kaybedenler Esenyurt’ta AnıldıÖnceki Haber

Depremde Hayatını Kaybedenler Esenyurt’t...

Boşanmak isteyen eşinin evini 2'nci kez taşladıSonraki Haber

Boşanmak isteyen eşinin evini 2'nci kez...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!