esss

Akkoza Toplu Yapı ile Esenyurt Belediyesi arasında gerginlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akkoza Toplu Yapı ile Esenyurt Belediyesi arasında gerginlik
Akkoza Toplu Yapı Alanı Yöneticiliğinin site sakinleri ve vatandaşların kullanması için kiraya verdiği banka ATM’lerinin kurulumu, Esenyurt Belediyesi tarafından engellendiği iddia edildi.

Akkoza sitesinde ve çevresinde yaşayanların yaşamlarını kolaylaştıracak bir hizmeti sunmak istediklerini belirten site yönetimi Esenyurt Belediyesini yaptığı basın açıklaması ile sert bir dille eleştirdi.

Belediyenin esas hizmetlerini yapmayarak, kanunsuz ve hukuksuz bir şekilde ATM’lerin kurulmasına engel olduğunu belirten site yönetimi yaptığı basın açıklamasında kısaca şu görüşlere yer verdi;

“Özel mülk olarak geçen Akkoza sitesinin de bir temel atma, kaçak yapı uygulama ve gece kondu kanunlarına muhalefet ettiğimiz iddiasına dayanarak Esenyurt Belediyesi idari yetkilileri ve personelleri tarafından son günlerdemüdahale etme çabaları aralıksız devam etmiştir. Israrla yapılması istenilen müdahalenin yazılı kanuni dayanağını, belgesini istemiş isek de Esenyurt Belediyesi usulsüz ve kanunsuz bir şekilde  konulmuş bankamatik kabinlerimizi kaldırmıştır.

Bugünün bir milat olmasını Akkoza’nın kaderini Esenyurt Belediyesi gözünde üvey evlat muamelesi hareketlerine  son buldurmaya davet ediyoruz.  Nasıl oluyor da, Esenyurt Belediyesi sınırları içerisinde diğer site yönetimleri bünyesinde ilçenin sınırları içerisinde bulunan meydanlarda, sokaklarda ve hatta işgal edilen kaldırımlarda ATM Kabinlerinin olmasında herhangi bir sakınca görmeyen Esenyurt Belediyesi Akkozalılara bu yararı çok görmekte, biz Akkozalıların aleyhine çifte standart uygulamaktadır.”

Gerekli izinler alınmadan ATM’ler kuruldu

Konu hakkında Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise sitenin yaptığı başvuru sonuçlanmadan bankamatiklerin yerleştirilmiş olması gerekçe olarak gösterildi. Belediye yaptığı açıklamada; ‘Bu nedenle 775 sayılı gecekondu kanununa istinaden işlem uygulanmış ve bankamatikleri kaldırılmıştır’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Başkan Karatay; “Bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız”Önceki Haber

Başkan Karatay; “Bu görevi layıkıyla yap...

İstanbul’da en çok Suriyeli hangi ilçede?Sonraki Haber

İstanbul’da en çok Suriyeli hangi ilçede...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!