esss

Başkan Bozkurt, Esenyurt’ta ihanet ediyorlar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt, Esenyurt’ta ihanet ediyorlar!
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis toplantısında görüşülen ve önümüzdeki günlerde yine gündeme getirilecek olan Esenyurt 1/5000’lik imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Bozkurt, önümüzdeki günlerde İBB’nin meclis toplantısı yapılacak burada Esenyurt’un kaderini belirleyecek bir gündem maddesi var. Bu madde  1/5000’lik imar planı biz buna itiraz diyoruz etmeye de devam edeceğiz. Çünkü ilçemiz maalesef son 15 yılda konut rantına mahkûm edildi.  Dolayısıyla artık yaşanmaz hale geldi. 4 yıldır Esenyurt’tu toparlamaya çalışıyoruz ama iktidarda olmamalarına rağmen büyükşehirde çoğunluklarını kullanarak bazı bölgeleri konut imarına açmaya çalışıyorlar ve bunu yaparak buraya ihanet ediyorlar.

ESENYURT’U YAŞANMAZ HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR!

Esenyurt’ta 90 dönüm bir arazinin ticari ve lojistik bir alan olarak kalması gerekirken kamuoyunu yanlış bilgilendirerek burayı konuta açmaya çalışıyorlar, ben Esenyurtlu vatandaşlarımızın bana destek olmaya davet ediyorum. Bu konu yarın öbür gün meclise gelecek muhakkak vatandaşlarımızın meclis toplantısını izlemesini ve bana destek vermelerini istiyorum. Çünkü Esenyurt’ta yaşanabilir alan kalmadı, yeşil alan kalmadı kalan yerleri de konuta açıp ilçemizi yaşanmaz hale getirecekler dedi.

Başkan Bozkurt, Biz, Esenyurt'u deprem dirençli kent haline getirmeye çalışırken, rantiyeciler ilçemizdeki 90 dönümlük bir araziyi, ticaret alanı olmasına rağmen konut alanına çevirmek istiyor. Bu yağma planına dur demek için İBB Meclisinde gündeme getireceğim.

İlçemizin nüfusunu en az 5.000 kişi daha artıracak olan bu plan değişikliği aynı zamanda trafik, alt yapı, çevre ve temizlik alanında da birçok olumsuzluğa yol açacaktır.

Esenyurt'ta yeni sorunların yaşanmaması için hepinizi bu yağma ve rant planlarına karşı duyarlı olmaya davet ediyorum ifadelerini kulandı.

HABER / HAKAN AZAR

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta bir kişi 25. kattan düşerek hayatını kaybettiÖnceki Haber

Esenyurt'ta bir kişi 25. kattan düşerek...

Esenyurt'ta boşanmak isteyen eşine kâbusu yaşattı!Sonraki Haber

Esenyurt'ta boşanmak isteyen eşine kâbus...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!