esss

Başmühendis Erdi Morkoç AK Parti'den Ardahan Belediye Başkan A. adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başmühendis Erdi Morkoç AK Parti'den Ardahan Belediye Başkan A. adayı oldu
Ardahan Aras Elektrik Dağıtım Firması'nda Müşteri Teknik Hizmetler Müdürlüğü ve Başmühendis AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Erdi Morkoç, 31 Mart 2024 yerel seçimler için AK Parti’den ardahan Belediye Başkan aday adayı oldu.

Morkoç, aday adaylık evraklarını AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz’a teslim etti. Başvurunun ardından açıklamada bulunan Erdi Morkoç, şunları söyledi;

Şehrimizin gelişimi ve halkımızın refahı için aday adayım

“Ardahan'ın sokaklarında büyüyen bir esnaf çocuğu olarak, şehrimizin nabzını doğrudan hissetme şansı buldum. Esnaflarımızın ve halkımızın karşılaştığı güçlükleri yakından gözlemleyerek, şehrimizin gerçek ihtiyaçlarını daha derinlemesine anlamaya çalıştım. Ardahan'ın güzellikleriyle birlikte karşılaşılan zorlukları da deneyimleyerek, bu şehre olan bağımı daha da güçlendirdim. Şehrimizin gelişimi ve halkımızın refahı için Belediye Başkanlığına aday adayı olma kararı aldım.

Yıllardır edindiğim tecrübeler, aldığım eğitim, parti içindeki sorumluluklarım ve şehrimizle ilgili vizyonumla birlikte, Ardahan’ımızı daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve gelişmiş bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışmayı hedefliyorum. Şehrimiz için yapıcı değişimlere öncülük etmek ve toplumumuzun ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap vermek için buradayım. Siz değerli halkımızın desteğiyle birlikte, şehrimizi daha güzel yarınlara taşıma konusundaki sorumluluğumu heyecanla taşıyacağım. Bu heyecan dolu yolculukta bana güvenen herkese teşekkür eder, ayrıca başvuru yapan değerli aday adaylarına da başarılar dilerim.”

Erdi Morkoç, kimdir?

1990 yılında Ardahan’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Ardahan’da tamamladı. Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını Kafkas Üniversitesi'nde tamamladı. Kariyerine 2017 yılında başladığı Ardahan Aras Elektrik Dağıtım Firması'nda Müşteri Teknik Hizmetler Müdürlüğü ve Başmühendis olarak devam etmektedir. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi olarak, 2018 yılından bu yana Ardahan'da bir dönem disiplin kurulu başkanlığı görevini ve yeni yönetimde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı'nı yürütmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajlarıÖnceki Haber

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajl...

Esenyurt Belediyesi’nin 8 milyar 387 milyon bütçesi onaylandıSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi’nin 8 milyar 387 mil...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!