esss

CHP Milletvekili aday adayı Suat Işıklı; Türkiye’de bir ilk olacak projesini açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Milletvekili aday adayı Suat Işıklı; Türkiye’de bir ilk olacak projesini açıkladı
Ardahanlı Bilişim Uzmanı ve 28. Dönem CHP Ardahan Millet Vekili Aday Adayı Mehmet Suat IŞIKLI Türkiye’de bir ilk olacak projesini açıkladı.

Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI vekil olmak nasip olursa eğer, birinci önceliğimiz vatandaş ile vekil arasındaki aracıları kaldırmak olacak. Ardahanlı ve Ardahan’da yaşayan birisi olarak bölgemizdeki tüm sorunları ve eksikleri çok iyi biliyorum. Ardahan’da yaşayıp vatandaşlarımızla birlikte bölgemizdeki sıkıntılarla el birliğiyle mücadele ediyoruz. Ardahan Türkiye’nin güvenlive tescilli en temiz havasına sahip ilidir. İnsanlarımız kardeşçe birlik beraberlik içinde yaşamaktadır. Halkımızın eğitim seviyesi yüksektir ve çok duyarlıdır. Seçimlerde bile sadece oy kullanırken 10dklığına ayrılırız ve sonra yine herkes birlik beraberlik içinde yaşar. Ne mutlu ki Ardahanlıyım. Güzel memleketimiz gerekli yatırımlar ve destekler sağlanmış olsaydı bölgenin en önemli şehirlerinden biri olacak potansiyele sahiptir.  Bölgemizde en büyük sorunlardan birisi sorunlarımıza çare bulamamak ve sıkıntılarımızı yetkilere iletememektir.

Bölgemizde internet ve akıllı cihaz kullanım seviye %90’ın üstündedir. Bizde her evde bulunan akıllı cihaza girecek bir proje geliştirdik. Türkiye’nin çok büyük yazılım şirketleri ile görüştük ve ön çalışmalara başladık. “Yetiş Vekil” uygulamasını internet olan her yerden ve tüm akıllı cihazlara ücretsiz olarak vatandaşımız indirebilecek. Bize talebini yazıp iletişim bilgilerini gönderecek. Gelen talepler için kuracağımız profesyonel ekiple tüm talepler değerlendirmeye alınacak. Kişisel bilgilerin korunması, gizliği ve bilgi güvenliği sağlanarak taleplerin karşılanması için çalışmalar yapılacak. Bu uygulama sayesinde internet olan her yerden örneğin Posof’un Kol köyündeki Ahmet amcamız, Damal’ın Burmadere köyündeki Ayşe teyzemiz, Hanak Ortakent köyündeki Mehmet kardeşimiz, Çıldır Gölebakan köyünden Fatma halamız, Göle Köprülü belgesinden Cengiz dayımız, HoçvanTunçoluk köyünden Meryen kardeşimiz ve Ardahan Merkez veya tüm köylerinden vatandaşlarımız birkaç dakikada bize talebini iletebilecek. Bu sayede gelen taleplerin hemen çözümü için çalışmalara başlayacağız ve vatandaşımızın sürekli yanında olduğumuzu hissettireceğiz. 

ARDAHAN’DA PROFESYONEL PROJE OFİSİ KURACAĞIZ!

28. Dönem CHP Millet Vekili Aday Adayı Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI 2. önceliğimiz profesyonel bir proje ofisi kurmak olacak. Tabi ki bize soracaksınız birçok eksik ve sorun varken proje ofisi neden bu kadar önemli?

Memleketimizin hayvancılık, tarım, turizm, ulaşım, sağlık ve eğitim alanı başta olmak üzere birçok eksiğini çok iyi biliyorum. İlimizdeki STK’lardan ve kurumlardan da alınacak verilerle belli bir sıralama oluşturulup, kuracağımız profesyonel proje ofise ile yasalara uygun ve eksiksiz şekilde projelendirip ilgili makamlara ileteceğiz. Birinci önceliğimiz taleplerimizi düzgün şekilde iletmek olacak. Sadece istemek ile eksiklerimizi tamamlayamayız veya yatırımları ilimize getiremeyiz. Her alanda uzman kişilerle görüşüp sadece imza aşaması kalacak şekilde hazırlanacak projeleri bitirmek içintakip edeceğiz ve arkasını bırakmayacağız. İlimiz için faydalı her konuda tüm siyasi partilerle, stklarla ve kurumlarla görüşeceğiz. Ardahan kimliği önceliğimiz olacak. Sorunlarımızı ve taleplerimizi en iyi kendimiz biliriz. Ve her zaman söylediğim gibi “BULUMDUĞUM HERYER SİZİNDİR !..” 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt zabıtasından fırın denetimiÖnceki Haber

Esenyurt zabıtasından fırın denetimi

Esenyurt'ta kan donduran olay! Poşetin içinde bebek cesedi bulunduSonraki Haber

Esenyurt'ta kan donduran olay! Poşetin i...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!