esss

Çiftçi: Ardahanlılara temsiliyet veremeyen partiler bizden oy beklemesin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftçi: Ardahanlılara temsiliyet veremeyen partiler bizden oy beklemesin
İstanbul Ardahan Kültür Evi yaklaşan 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili aday adayları ile iftarda buluştu. İstanbul 3'ncü bölgeden milletvekili aday adayı olan Ardahanlılar Kültür Evi'nde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak adına tanıtım ve istişare toplantısı yapıldı.

Ardahan kimliği ile 3'ncü bölgeden aday adayı olan İsimleri İstanbul Ardahan Kültür Evi parti gözetmeksizin, tüm partilerin adaylarını bir araya getirdi. Programa tüm siyasi partiden adaylar katılım sağladı.

Kültür Evi merkez binasında düzenlenen iftar programında, dernek başkanı Efrail Çifçi açılan oruçlar ardından selamlama konuşmasını yaptı.

‘TAVRIMIZ NET’TİR’

Çifçi, "Kültür Evi yönetimi ve bileşenleri olarak bizler hangi seçim olursa olsun, parti ayırmadan tüm hemşerilerimizi ağırladık ve destek verdik. Bugün yine bu yola giren hemşerilerimize destek vermek için toplandık. Umarım bu seçim en başta ülkemiz için hayırlı bir seçim olur. Ardahanlı aday adayı hemşerilerimiz içinde hayırlı olur. Bizler Stk temsilcileri olarak elimizden ne geliyorsa, nereye gidilmesi gerekiyorsa, kiminle görüşmemiz gerekiyorsa, emin olun hepsini yaparız. İnşallah bizim ve sizlerin bu gaye ve  çabaları iyi sonuçlar verir. Biliniz ki başta İstanbul Ardahan Kültür Evi ve bileşenleri olan federasyon, ilçe ve köy derneklerimiz sizlerin yanındadır. Elimizi taşın altına koymaya hazırız. Tüm partilerden taleplerimiz olacaktır. Biliniz ki, Ardahanlılara vekillik vermeyen partiler kapımıza gelip oy istemesinler. Tavrımız net ve kesindir. İstanbul’da iyi bir nüfusa sahip olan bizleri görmezden gelemezler. Ancak sizlerin parti programlarınız, parti çalışmalarınız nelerdir, bilemiyoruz. Fakat bizim üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

"ADAYLAR KENDİLERİNİ TANITTI"

Başkan Efrail Çifçi' nin konuşmaları ardından sırasıyla milletvekili aday adayları konuşmalarını yaparak, kendilerini tanıttılar.

Adem Saçın (Adalet ve Kalkınma Partisi), Aytaç Aydın (Adalet ve Kalkınma Partisi), Şaban Güneş Adalet ve Kalkınma Partisi), Kemal Şimşir (Cumhuriyet Halk Partisi), Cemal Şener (Cumhuriyet Halk Partisi), Recep Karakoç (Cumhuriyet Halk Partisi), Orhan Gökçe (Demokrasi ve Atılım Partisi), Cevdet Kaya (Demokrasi ve Atılım Partisi), Güven Doğruel (Demokrasi ve Atılım Partisi), Selçuk Güneş (Yeniden Refah Partisi), Ercan Karakurt (Gelecek Partisi), Sennur Emir Tırbudak (Türkiye İşçi Partisi), Güner Kökat (Yeşil Sol Parti), Rüştü Yılmaz (Yeşil Sol Parti) katılım sağlayarak kendilerini tanıtarak projelerinden bahsettiler.

Akabinde Federasyon ve ilçe dernek başkanları da birer konuşma yaparak dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim Bir Sen'den tenekeli protesto!Önceki Haber

Eğitim Bir Sen'den tenekeli protesto!

Esenyurt’ta bir ilk daha: Sinema Akademisi’nin ilk dersi yapıldıSonraki Haber

Esenyurt’ta bir ilk daha: Sinema Akademi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!