esss

Çoban, mükelleflerini kaz gecesinde ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çoban, mükelleflerini kaz gecesinde ağırladı
Geleneksel hale getirdiği davetler ile bilinen Muhasebeci ve Mali Müşavir Togay Çoban, son olarak İnşaat sektöründe hizmet veren mükelleflerini, kaz gecesinde ağırladı.

Aynı zamanda İBB Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi ve Hanak Dernek Başkanı olan Togay Çoban’ın düzenlediği davete çok sayıda davetli katıldı.

“Esenyurt sizlerin de sayesinde hızla gelişiyor ve değişiyor”

Düzenlenen davette bir de konuşma yapan Çoban, “Kars bölgesinde oldukça meşhur olan kaz yemeğini, sizlerle birlikte tatmak, sohbet etmek ve aynı sektörde bulunan mükelleflerimizin kaynaşması amacı ile bu yemeği düzenledik” dedi.   Ülkemizin içinden geçtiği zor günler ve çalışma hayatının getirdiği zorlukları bir nebze olsun bu yemekle hafifletmek istediklerini belirten Çoban davete icabet eden misafirlerine teşekkür ederek konuşmasına devam etti. Çoban; “Esenyurt’ta yaşayan siz değerli dostlarımızı bir araya getirip, güzel bir ortamda buluşturmak, birbirinizle tanışmanızı sağlamak istedim. Esenyurt sizlerin sayesinde hızla gelişiyor ve değişiyor. Esenyurt 39 ilçe içerisinde en önde gelişen ve her zaman da anlatılan bir ilçe haline geldi. Yaklaşık 750 milyon TL’ye yakın bir bütçemiz var. Tabii bunlar sizin sayenizdedir. Biz 81 ilin değişik bölgelerinden geldik ama artık evimiz Esenyurt. Ardahanlıyız, Karslıyız, Muşluyuz… Nereden olursak olalım biz artık Esenyurtluyuz. Çünkü buranın ekmeğini yiyoruz, burada yaşıyoruz ve burada istihdam sağlıyoruz. O bakımdan sizleri burada birlikte görmek beni çok mutlu etti’’ dedi.

“Vergisini düzenli ödeyen mükelleflere indirim yapılacak”

Mükelleflerine mevcut yönetmelikler ve 2017 yılına ait bilgiler de veren Çoban son olarak şu ifadeleri kullandı;  ‘’Biliyorsunuz ki 2 aylık süre içerisinde bir vergi affı geldi. Siz değerli dostlarımız, bu vergi barışına destek verdiniz. Şuan ki durumda Türkiye’nin %90’ı vergi affından yararlanıyor. Gönül istiyor ki ülkedeki tüm vatandaşlarımız, bu vergi affına gerek kalmadan zamanında vergisini ödeyip, bu durumlara düşmesin. Ama ekonomik sıkıntılar öyle bir noktaya geliyor ki, istemeden bu duruma düşülüyor. Bu bakımdan da şimdiden söylüyorum; 2017 itibariyle vergisini düzgün ödeyen mükelleflere hem indirim geliyor hem de puan kazanıyorlar. Bu konuda sizden ricamız, hassasiyet gösterip verginizi, SSK’nızı dikkat edelim, zamanında ödemesini yapalım. 2017’ye girerken özellikle ülkemize barış, huzur ve mutluluk içerisinde olmasını temenni ediyorum. Sizlere de 2017 içerisinde bol kazançlı bir yıl dileyerek katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Devlet Hastanesi karantina altına alındıÖnceki Haber

Esenyurt Devlet Hastanesi karantina altı...

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden AçıklamaSonraki Haber

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Açıkla...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!