esss

Doğukan ve Ceren Gaye muhteşem bir düğünle dünya evine girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğukan ve Ceren Gaye muhteşem bir düğünle dünya evine girdi
Bölgemizin tanınmış işadamı Taner Badem’in biricik evladı Doğukan Badem, geçtiğimiz hafta sonu hayatını Ceren Gaye Çokluk’la birleştirerek dünya evine girdi.

Avcılar Firuzköy bulunan Violet Keyfi Kır bahçesi balo ve davet Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde damadın babası Taner Badem, Gelin Babası Ramazan Çokluk, misafirlerini kapıda karşıladı.  Genç çifti bir birinden önemli isimler yalnız bırakmayarak Badem ve çokluk ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Rüya gibi düğün’de gelin ve damadın içeri girip dans etmesi ile başladı. Davete bölgenin siyaset, iş, sanat dünyasından önemli isimlerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve aile dostları katıldı.

Türk Halk Müziği sanatçısı YUDUM sahne aldı

Ardahanlı Türk Halk Müziği’nin ünlü sesi Yudum Genç çiftleri yalnız bırakmayarak düğünde sahne aldı. Çalınan yöresel türküler ile gecenin geç saatlerine kadar halaylar çekildi.

Taner Badem Teşekkür etti

Taner Badem,  ‘ Evlatlarımızın yuva kurmaları bizlerin en büyük temennisi olmuştur. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Acılar nasıl paylaşıldıkça azalıyorsa, mutluluklarında paylaşıldıkça çoğalıyor olduğunu görmek bizleri çok sevindirdi. Sizlerin aracılığı ile tekrar katılım gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

TEŞEKKÜRLER

10 Haziran Cumartesi günü Violet Keyfi Kır bahçesi balo ve davet Salonu’nda düzenlediğimiz Oğlumuz Doğukan ve Kızımız Ceren Gaye’nin düğün törenine katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve, düğün törenimize katılamayarak çiçek, çelenk ve telgraf gönderen tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza,  akrabalarımıza bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ederiz dedi. . .

BADEM AİLESİ ADINA

Taner Badem

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta sokak köpekleri bir aracı parçaladı!Önceki Haber

Esenyurt'ta sokak köpekleri bir aracı pa...

Akülü aracına kavuşan Halime sevince boğulduSonraki Haber

Akülü aracına kavuşan Halime sevince boğ...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!