esss

Esenyurt Kardeş Kültürler Festivalinde Şanlıurfa Derneği Ziyaretçi Akınına uğradı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Kardeş Kültürler Festivalinde Şanlıurfa Derneği Ziyaretçi Akınına uğradı
Esenyurt Belediyesi ve Esenyurt il Dernekler birliğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kardeş Kültürler Festivalinde Şanlıurfa Derneği ziyaretçi akınına uğradı.

Esenyurt Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Yaşar Cızlak ve yönetimi Kardeş Kültürler Festivalinde Cumhuriyet Meydanında kurdukları stantlarında tüm hemşerilerini ve festivali ziyarete gelen vatandaşları, festival boyunca en iyi şekilde ağırladı. Şanlıurfa’nın Geleneksel örf-adet ve kültürünün yansıtıldığı stant da ayrıca yöresel ürünleri de büyük ilgi gördü.

Şanlıurfa’nın vazgeçilmezi olan çiğ köfte yoğrularak, bu eşsiz lezzet festival alanındaki tüm vatandaşlara ikram edildi.

FESTİVALİN ENÇOK ZİYARETÇİ ÇEKEN STANTI OLDU

Esenyurt’ta 08-18 Ekim Tarihlerinde düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. 43 İl Derneğinin kendi yöresini tanıttığı festivalde en çok ziyaretçi akınına uğrayan dernekler arasındaysa Esenyurt Şanlıurfalılar Derneği oldu.

BAŞKAN CIZLAK, “BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Dernek Başkanı Yaşar Cızlak, “Esenyurt Kardeş Kültürler Festivalinde, Şanlıurfa Derneği olarak yerimizi aldık. Hemşerilerimizin ve konuklarımızın standımıza ilgisi yoğun oldu. Şanlıurfamızın vazgeçilmezi acılı çiğköfte ikramlarında bulunduk. Ve acılı çiğköfte yiyerek tatlı sohbetlerimiz oldu. Bu kardeşlik ve barış ortamının gerçekleşmesinde başta Kaymakamımıza, Belediye başkanımıza, Esenyurt il dernekler birliğine ve tüm bileşenlerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu festival ile bölgemizde birlik, beraberlik ve kardeşliği hep birlikte tesis edeceğiz” dedi.

CIZLAK’TAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Başta Festivalimize destek veren Esenyurt Belediyesi Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'ta, Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül'e, Standımızı ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Şamil Ayrım’a, CHP Mİlletvekili Gürsel Tekin'e Ak Parti İlçe Başkanı Harun Özer'e, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’e İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş’a,  Esenyurt Demokrat Parti ilçe Başkanı Ali Atmaca'ya, Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Yaşar’a, Esenyurt Belediyesi Basın Yayın Müdürü Metin Karakoç'a İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’a,  Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya'ya, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz'e, GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gükan Akyürek’e TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’ya, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerine, Siyasi Parti Başkanları ve yöneticilerine, STK Başkanları ve yöneticilerine, Basın mensuplarına, Mahalle Muhtarlarımıza, Ayrıca Derneğimizin Gençlik Kolalrına Kadın Kollarına,Sanatçılarımıza, Bizi yalnız bırakmayan tüm Şanlıurfalı ve Esenyurtlu hemşerilerime Teşekkür ederim.

HABER / HAKAN AZAR / EHA

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Menajer Adnane Ouaid yılın ödülüne laik görüldüÖnceki Haber

Genç Menajer Adnane Ouaid yılın ödülüne...

Milyonların gözü kulağı bu haberde! Bakan Bilgin'den yeni 'asgari ücret' açıklamasıSonraki Haber

Milyonların gözü kulağı bu haberde! Baka...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!