Esenyurt Kent Konseyi’nde Yeni Dönem: Ortak Aday Halis Köroğlu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Kent Konseyi’nde Yeni Dönem: Ortak Aday Halis Köroğlu
Esenyurt Kent Konseyi’nde Haziran ayında gerçekleştirilecek kongre öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Mevcut Başkan Tuncer Dağ, yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı. Kararın ardından gözler kongrede belirlenecek yeni başkana çevrilirken, iş insanı Halis Köroğlu’nun başkan adayı olacağı duyuruldu.

Kent Konseyi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yürütme kurulunun ortak kararıyla Halis Köroğlu’nun aday gösterildiği ifade edildi. Yapılan paylaşım kısa sürede ilçe kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, kongre süreci de Esenyurt’ta siyaset ve sivil toplum çevrelerinin gündemine oturdu.

Tuncer Dağ’dan Veda Mesajı

Görev süresi boyunca çeşitli sosyal projeler ve sivil toplum çalışmalarıyla ön plana çıkan Tuncer Dağ’ın yeniden aday olmayacağını açıklaması, kent konseyi üyeleri arasında sürpriz olarak değerlendirildi. Dağ’ın kararını önümüzdeki süreçte detaylı bir açıklamayla kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Kent Konseyi çevrelerinden edinilen bilgilere göre, yeni dönemde daha geniş katılımlı ve aktif bir yönetim anlayışının hedeflendiği belirtiliyor.

Yürütme Kurulunun Ortak İsmi

Haziran ayında yapılacak kongrede aday olması beklenen Halis Köroğlu’nun, yürütme kurulunun ortak adayı olarak ön plana çıkması dikkat çekti. İş dünyasındaki çalışmaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla olan yakın ilişkileriyle bilinen Köroğlu’nun, önümüzdeki günlerde kamuoyuna yönelik kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.

Kent Konseyi’nin sosyal medya paylaşımında “birlik ve beraberlik” mesajlarının öne çıkması, kongrenin uzlaşı içerisinde gerçekleşeceği yönünde yorumlandı.

Kongre Süreci Merakla Bekleniyor

Haziran ayında yapılacak kongrede farklı adayların çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmazken, yürütme kurulunun ortak aday açıklaması sonrası Halis Köroğlu’nun seçim sürecinde güçlü bir isim olarak öne çıktığı değerlendiriliyor.

Esenyurt kamuoyu şimdi yapılacak kongreye ve yeni dönemde Kent Konseyi yönetiminin nasıl şekilleneceğine odaklanmış durumda. HABER / HAKAN AZAR 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da Fuhuş Operasyonu: 11 Şüpheli Tutuklandı, 14 Kadın KurtarıldıÖnceki Haber

Tekirdağ’da Fuhuş Operasyonu: 11 Şüpheli...

Esenyurt’tan İstanbul Birinciliği GururuSonraki Haber

Esenyurt’tan İstanbul Birinciliği Gururu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!