esss

Esenyurt Yeşilay’da Kongre Heyecanı Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Yeşilay’da Kongre Heyecanı Tamamlandı
Yeşilay Esenyurt Şubesi tek liste ile kongresini tamamladı. Yeşilay Esenyurt Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirerek, Mevcut Başkan Av. Nihal Yıldız ise güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongre, pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı. Genel kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleşen seçimde, Divan Başkanlığını Av. Muhammet Emin Özkan, Ahmet Kaya ve Duygu Koç Şimdi yaptı.  Kongrede tek  aday olan Av. Nihal Yıldız tekrar başkan seçildi.

Yıldız: “En büyük destekçimiz sizlersiniz”

Yeşilay Esenyurt Şube Başkanı olarak seçilen Av. Nihal Yıldız konuşmasında; “5 Mart 1920 den günümüze bir asrı aşkın süredir devam eden Bağımlılıkla Mücadele çalışmalarımızda geçmişten aldığımız mirasın kutsiyetinin farkında olan bir ekiple bu mirasın istikbalindeki nesli yetiştirmek en temel amacımız. Bir ebru misali farklılıkları ile değer üreten, ön yargıların alt üst olduğu, burası tam bize göre diyenlerin oluşturduğu atmosfer ile Esenyurt’umuz da atacağımız tohumlar gerek ulusaldaki, gerekse dünyada bağımlılıkla mücadele çalışmalarına ilham olması en büyük hayalimiz. Bir Yeşilaycı olma hikâyesi bizimkisi ‘amasız, fakatsız’ gönülden var olma hikayesi. Bu hikâyede; Her Hanede Bir Yeşilay Gönüllüsü, hedefine adım adım giderken en büyük destekçimiz sizlersiniz. Dün, bugün ve yarınlar için. İyi ki varsın Esenyurt. İyi ki varsın Yeşilay” ifadelerine yer vererek kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Kongreye Ak Parti Milletvekili Şamil Ayrım, Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karatay, Yeşilay Esenyurt Hanım Komisyon Başkanı Yasemin Akyapı,   Esenyurt Genç  Yeşilay Başkanı Mehmet Sabır Aygul, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Siyasi Parti temsilcileri, STK başkanları ve Yöneticileri katıldı.

Seçilen liste ise şu şekilde;

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrik faturaları için son dakika gelişmesi: İndirim oranları belli oldu! Konut ve işletmelere…Önceki Haber

Elektrik faturaları için son dakika geli...

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Server Gökmen Gazetecilerle bir araya geldiSonraki Haber

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Server...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!