Faruk Demir, mağdur vatandaşların yüzüne kapıyı kapattı!

Ardahan’da 18'inci madde mağdurları Belediye binası önüne gelerek Faruk Demir, ve yönetimini protesto ederek eylem yaptı.
Ardahan'da imar çalışması kapsamında hayata geçirilen 18. Maddeden dolayı birçok vatandaş mağdur olurken, söz konusu uygulamadan doğan karışıklık ve mağduriyetlerin giderilmesi için haklarını arayan ve mağdur olduklarını sürekli dile getiren 18. Madde mağdurları, yetkililere çağrıda bulunarak mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.
Grup adına konuşan Candar Yılmaz: “Yaklaşık 3 hafta boyunca 18. Madde uygulamasından dolayı yaşadığımız sorunların çözümü için belediye önünde bir araya gelerek yetkililere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki hiçbir yetkiliden sorunlarımıza yönelik bir açıklama duymadık. 18. Madde uygulamasından mağdur olan birçok esnafımızın, vatandaşımız var. Bu uygulama nedeniyle arsalarımızı değerlendiremiyor, yerlerimizi ipotek dahi veremiyoruz. Bu 18. Madde 15 yıldır çözülemeyen bir durum. Bizler Milli Emlak ile Ardahan Belediyesi arasında kalmış durumdayız. Sorunumuzun biran önce çözülmesini istiyoruz ve yetkililerden de bir açıklama bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Basın açıklamasının ardından hak sahipleri ve destekçileri, her Salı günü saat 13:00'da Ardahan belediyesi önünde toplanarak taleplerini dile getirmeye devam edeceklerini ve sorunları çözülene kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirttiler.
VER YETKİYİ GÖR ETKİYİ
Yerel seçimler arifesinde vatandaşa ver YETKİYİ gör ETKİYİ narası atan, Türkücü'nün kapıları vatandaşın yüzüne kapattığı, sorunlara çare değil bahane ürettiği ileri sürünürken, verdiği birçok sözü de yerine getirmediği iddia edildi..
Kaynak:Esenyurt Haberleri
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın