esss

Faruk Demir Serhat Ardahanspor’a taahhüt etiği sözleri yerine getirmedi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faruk Demir Serhat Ardahanspor’a taahhüt etiği sözleri yerine getirmedi!
Serhat Ardahanspor’a taahhüt ettiği sözleri yerine getirmeyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e siyasiler başta olmak üzere taraftarlardan, STK başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

2019’da Yerel Seçimlerinde Serhat Ardahanspor’u Belediye bünyesine alacağını taahhüt edip bunu gerçekleştirmeyen Başkan Faruk Demir, 2023 – 2024 sezonunda barınma ve konaklama sözü verdi ancak bu sözünü de sadece 3 hafta tutabildi.  Ayrıca Demir, Ardahan belediyesi olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluktan kaçmayacaklarını Serhat Ardahan Spor’a her zaman maddi ve manevi katkı sunacaklarını açıklamıştı.

Geçtiğimiz hafta Serhat Ardahanspor’un oynadığı Arhavi 08 Spor maçı öncesi deplasman ücretini yatırtmayan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e tepkiler yoğunlaşırken,  Başkan Demir’den konu ile ilgili açıklama bekleniyor.

Öte yandan AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Belediye Başkanı Faruk Demir’i Serhat Ardahanspor’a verdiği sözü yerine getirmediği nedeniyle sert bir şekilde eleştirdi.

Kaan Koç, “Serhat Ardahanspor hepimizin takımıdır’’

Serhat Ardahanspor’un yaşadığı sorunlar ve yaşanan belirsizlik üzerine açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaan Koç, “Serhat Ardahanspor hepimizin takımıdır ve hep birlikte el ele vererek sahip çıkacağız. Dün olduğu gibi bugünde elimizdeki tüm imkânlar ölçüsünde ilimizin gözbebeği olan takımımıza sahip çıkacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in 2019 yılında Serhat Ardahanspor’u Belediye bünyesine alacağız yönünde taahhütleri vardı. Yine Sayın Demir, bu dönem kulübün konaklama ve yemek ihtiyacını karşılayacağını basın aracılığıyla duyurmuştu. Şimdi Sayın Demir sözünü tutsun, geri kalanını biz çözeceğiz dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt ve Bağcılar'da eş zamanlı operasyonÖnceki Haber

Esenyurt ve Bağcılar'da eş zamanlı opera...

Esenyurt’ta ev sahibi kiracısını vurdu!Sonraki Haber

Esenyurt’ta ev sahibi kiracısını vurdu!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!