esss

Gençlik Festivali Esenyurt’a çok yakıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik Festivali Esenyurt’a çok yakıştı
Esenyurt Belediyesi’nin ilkini düzenlediği Esenyurt Gençlik Festivali (GençFest), rekabet ve heyecan dolu spor karşılaşmaları ile başladı. Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği Festivalin gündüz kuşağında sokak basketbolu, ayak tenisi ve voleybol gibi turnuvalarda ter döken gençler, akşam bölümünde ise Bilal Sonses konseri ile stres attı.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olanEsenyurt, gençlerin kendilerini sporla ifade edebildiği özel bir festivale kavuştu. Esenyurt Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Esenyurt Gençlik Festivali (GençFest), dün renkli görüntüler eşliğinde başladı. Festival kapsamında düzenlenenturnuvalardaki spor karşılaşmaları, rekabetin ve heyecanın üst düzeye çıktığı maçlara sahne oldu.

REKABET, HEYECAN VE EĞLENCE DOLU ÜÇ GÜN

Üç gün boyunca devam edecek olan festivalde sokak basketbolu, voleybol ve ayak tenisi turnuvaları Yeşilkent Mahallesi’ndeki Spor Parkı’nda düzenlenirken, satranç turnuvasıEsenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Festivalin akşam bölümündeki adresi ise Cumhuriyet Meydanı oldu. Sevilen sanatçı Bilal Sonses’in sahne aldığı konserde, binlerce Esenyurtlu coşku ve eğlence dolu bir akşam yaşadı.

BAŞKAN BOZKURT: ESENYURTLULAR EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Edebiyat ve Sanat Festivali ve Uluslararası Halk Dansları Festivali gibi ilçede düzenlenen festivallere GençFest ile bir yenisini daha ekleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Spor Parkı’ndaki turnuvaların başlama vuruşunu yaptı. Kadınların ve gençlerin yaşama daha umutla bağlanması ve yaşamdan daha çok keyif alması için festivaller yaptıklarına dikkat çeken Başkan Bozkurt, “Gençlik Festivali burası için bir ihtiyaçtı. Festivallerimiz devam edecek çünkü sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Esenyurtlular emektar, haktan hukuktan yana, başkasının hakkına ve hukukuna saygı gösteren insanlardan oluşuyor. Bizi bu güne kadar hem İstanbul’da hem de Türkiye’de farklı imajla göstermeye çalıştılar ama ben bunun böyle olmadığını biliyorum. Bu festivalde istedik ki burada bir şenlik olsun, çocuklarımız hem spor alanında hem de diğer alanlarda yeteneklerini göstersinler” ifadelerini kullandı.

BİLAL SONSES: KARDEŞLİK BAĞI KURAN İNSANLARI GÖRMEK ÇOK GÜZEL”

Festival kapsamında düzenlenen konserde sahne alan sanatçı Bilal Sonses, sahneye çıkmadan önce duygularını paylaştı. Esenyurt’a ilk kez geldiğini belirten sanatçı, “Dışarıda çok büyük bir kalabalık var. Ben de şu an çok heyecanlıyım. Buradan beni dinlemeye gelen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gece geçireceğiz, çok güzel şarkılar söyleyeceğiz. Çok heyecanlıyım. Burada birlik, beraberlik ve kardeşlik bağı kuran insanları görmek çok güzel” şeklinde konuştu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geçmez ve Güçer Ailelerinin mutlu günüÖnceki Haber

Geçmez ve Güçer Ailelerinin mutlu günü

Tartıştığı kadını arabayla ezmeye çalıştıSonraki Haber

Tartıştığı kadını arabayla ezmeye çalışt...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!