esss

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Açılış Törenine,  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Harun Özer, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar, Milletvekilleri, Esenyurt AK Parti Belediye Başkan adayı Hamit Öncü, İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz, Esenyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Spor Kulüpleri başkanları, Meclis üyeleri ve adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sporun öneminin altını çizen Osman Aşkın Bak, " Esenyurt’un gençleri ve spor tutkunları için bereketli bir gün oldu. Esenyurt Turgut Özal Stadyumu'nun ve Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. Yapmak bizden, dolu dolu kullanmak sizden gençler ‘’ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin son 22 yılda spor devrimi gerçekleştirdiğini belirten Bakan Bak, "Bu devrim çerçevesinde her yerde binlerce spor tesisi yapıyoruz ve buna devam edeceğiz. Türkiye'de çok önemli organizasyonlar gerçekleştiriliyor. 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı İtalya ile organize edeceğiz. Spor ülkesi olma yolundayız. SİHA'sını, İHA'sını ve KAAN'ını yapan, kimseye muhtaç olmayan, genç sporcu ve bilim adamlarımızla güçlü bir Türkiye geliyor." diye konuştu.

Uyuşturucuyla ve bağımlılıkla mücadeleye çok önem verdiklerine vurgu yapan Bak, spor tesisleri sayesinde çocukları kötü alışkanlarından uzak tutmayı hedeflediklerini kaydetti.

Osman Aşkın Bak, yetenek taraması sayesinde 4,5 milyon çocuğu spora yönlendirdiklerini ve "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle de 10 milyon kişiye yüzme öğrettiklerini belirtti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olduÖnceki Haber

Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu

Esenyurt’ta “ters yön” tartışması kameradaSonraki Haber

Esenyurt’ta “ters yön” tartışması kamera...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!