esss

İYİ Parti Lideri Akşener Yerel Basınla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Lideri Akşener Yerel Basınla Buluştu
İYİ Parti Kurucusu ve Genel Başkanı Meral Akşener, kurmaylarıyla birlikte İstanbul’da bulunan Yerel Gazeteciler ile bir araya geldi.

Bakırköy Manzara Restoranda sabah Kahvaltılı Tanışma ve Bilgilendirme toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gazetecilere ülke gündemini değerlendirip Yerel Medya’nın sorunlarını Gazetecilerin ağzından dinledi.

Toplantıda Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve çözüm önerileri de sunan Genel Başkan Akşener özetle şunları söyledi : “ 1997 yılında büyük bir karartma ile karşılaştık. O dönem Yerel Medya’nın varlığından haberdar olduk ve kıymetini anladık. Meclis´te konu ile ilgili yetkilileri gezdik yerel medya ile ilgili konuştuk. Yerel Medya, Basın İlan Kurumu başta olmak üzere birçok sorunu olmasına rağmen vatandaşların haber alma hakkına sahip çıkıyor. Birçok zorluk yaşıyorsunuz ama buna rağmen bilgilendirme, vatandaşın haber alma hakkı açısından yıllardır en önemli görevi yapıyorsunuz. Bu nedenle bugün sorunlarınızı konuşmak üzere birlikteyiz.

Sıkılmadık el Dokunulmadık Yürek Bırakmayacağız

İstanbul’un 39 ilçesinde çalışmalar yürüteceklerini üstüne basa basa ifade eden Akşener, “çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız” dedi. Akşener, konuşmasının devamında şunları ifade etti. “Siyasi bir kişi olarak ben yerel basının önemini en iyi bilenlerden birisiyim. Bugün burada ilk adımı sizlerle bir araya gelerek atmak istedik. Çeşitli zorluklara rağmen sizin yaptığınız bir görev var. Birçok zorluk yaşıyorsunuz ama buna rağmen bilgilendirme, vatandaşın haber alma hakkı açısından yıllardır en önemli görevi yapıyorsunuz. Bu nedenle bugün sorunlarınızı konuşmak üzere birlikteyiz. Siyaset alanı rekabetin zorunlu olduğu bir alandır. Siyasetteki rekabet ortadan kalktığı zaman en fazla seçmen zarar görür. Seçmeni ikna etmenin yolu kapısını çalmaktır ve dükkânının içine girmektir. İstanbul’un her yerinde olacağız ve ayak basmadığımız yer bırakmayacağız” dedi. Yerel Medya Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı sona erdiğinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları Gazeteciler ile ilçeleri üzerine kısaca sohbet edip bilgi aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ömür Boyu Nafakaya Son!Önceki Haber

Ömür Boyu Nafakaya Son!

Esenyurt Belediyesi Yunus Can'ı UnutmadıSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi Yunus Can'ı Unutmadı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!