esss

İlim Yayma Cemiyeti, ‘Yılmaz ile devam’ dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlim Yayma Cemiyeti, ‘Yılmaz ile devam’ dedi
3. Olağan Kongresini Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı VIP salonunda gerçekleştiren İlim Yayma Cemiyeti Esenyurt Şubesi, mevcut Başkan Abdullah Yılmaz ile yola devam etme kararı aldı.

“İlim Yayma Cemiyeti nadide bir kuruluştur”

Üyelerin tam desteğini alarak yeniden başkan seçilen Abdullah Yılmaz, genel kurulda yaptığı konuşmada ilim ve eğitime vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi.  Yılmaz; ‘’Genç nesillere, potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri ve geleceğe umutla bakabilmeleri için sürekli imkânlar sunmak, Cemiyetimizin gayesi olmuştur. Günümüz dünyasında toplumların vazgeçilmez unsurları olan sivil toplum kuruluşları, bir yanda devletin yükünü hafifletirler, diğer yandan da toplumun ihtiyacı olan hizmeti yerine getirirler. İnsanı merkeze alan, bireyi önemseyen anlayış, sivil toplum örgütlerinin varlığını zorunlu kılmaktadır. Devlet ve toplum arasındaki iletişimi oluşturan bu kurumlar, toplumun vicdanını ve arzusunu yansıtmaları bakımından önemli fonksiyonlar icra etmektedirler. Bu anlamda, İlim Yayma Cemiyeti nadide bir kuruluştur; toplumun bütün kesimlerini kucaklamaktadır ve kamu yararına hizmetini devam ettirmektedir” şeklinde konuştu.

İlk projelerini kongrede açıkladı

Yapacakları ilk projeden bahseden Yılmaz; “ ilk olarak Esenyurtlu öğrencilere yönelik ‘’40 Hadis 40 Ayet’’ adlı bir projemiz var. Esenyurt’ta bulunan okullarda okuyan her öğrencinin katılabileceği 40 Hadis ve 40 Ayet ezberleme yarışmasının ardından yapılacak olan seçmeler sonunda ilk 3’e giren öğrenciler, Umre’ye gitmeye hak kazanacak. Toplamda 120 öğrencinin kazanabileceği yarışmanın masrafları ise İlim Yayma Cemiyeti ile Esenyurt Vakfı tarafından karşılanacak” dedi.

Yeni yönetim

Abdullah Yılmaz başkanlığındaki İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Mehmet Müfteoğlu, Musa Taçkın, Resul Aydoğan, Rıza Altaylı, Ahmet Emin Şen, Mihdat Rençber, Fatih Çiğdem, Cafer Kaya, Zafer Bülent Atasoy, Kadir Altun, Orhan Aydın, Muammer İnce ve Yusuf Ocak. Denetleme kurulunda ise; Abdurrahman Ada, Kadir Çakır, Şener Şahin, Fazlı Aslan, Alican Gökçe ve Cafer Aytulum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu kez de 'Evet' tıraşı yaptılarÖnceki Haber

Bu kez de 'Evet' tıraşı yaptılar

Günlük kiralanan evler..Sonraki Haber

Günlük kiralanan evler..

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!