esss

Kurnaz hırsızlar pes dedirtti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'ta bulunan bir dükkana giren hırsız kaşla göz arası seçtiği telefonu cebine indirdi. Pişkin hırsız arkadaşıyla iş yerine geri gelip telefonu çalan şahsı tanıdıklarını ve esnafa ürünü daha uygun bir fiyata geri satabileceklerini belirtti. Teklifi kabul etmeyen dükkan sahibi güvenlik kameralarından gerçeği öğrendi.

Esenyurt'ta bulunan bir dükkanın sahibi anlam veremediği bir hırsızlık vakası yaşadı. İş yerinden çaldıkları telefonu geri getiren hırsızlar esnafa tuhaf bir teklifte bulundu. Güvenlik kameralarına bakan iş yeri sahibi olayın farkına vardı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü Esenyurt Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz şahıs, kamyoneti park ederek bir telefon dükkânına girdi. Yarı çıplak şekilde içeri giren hırsıza işyeri sahibi üstünü giyinip gelmesini söyledi. Dışarı çıkıp üstünü giyinen şahıs, işyeri sahibine cep telefonuna TL yüklemek istediğini söyledi. İşlem devam ederken içeri müşteriler girdi.

MÜŞTERİLERİ FIRSAT BİLİP TELEFONU ÇALDI

İşyeri sahibi Yılmaz Uçar, müşterilerle ilgilenirken şahıs, ürünlere bakıyormuş gibi davranarak dükkanda gezinmeye başladı. Yılmaz Uçar'ın müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen şüpheli tezgahta gördüğü telefonu gizlice alarak cebine koydu. Şahıs, tekrar kasaya gelip TL yükleme için ödeme yaptıktan sonra dükkandan çıkarak kamyonuna binip uzaklaştı.

HIRSIZI TANIDIĞINI İDDİA ETTİ

Daha sonra telefonların eksik olduğunu gören Uçar, güvenlik kameralarına bakınca durumu anladı. Ertesi gün dükkana gelen üç şahıs, Uçar'a hırsızı tanıdıklarını ve ondan 4 bin 500 TL değerindeki telefonu alıp kendisine getireceklerini söyledi. Karşılığında ise 1 bin 500 TL isteyen şahıslar, Uçar'ın tekliflerini reddetmesiyle gitti. Yaşanan o anlar ise işyerinin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar Belediyesi önünde işçi eylemiÖnceki Haber

Avcılar Belediyesi önünde işçi eylemi

Beylikdüzü’nde otomobile silahlı saldırı: Sürücü öldüSonraki Haber

Beylikdüzü’nde otomobile silahlı saldırı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!