esss

Kurtuluş BAZU, CHP Esenyurt Belediye Başkan A. Adaylık Başvurusunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtuluş BAZU, CHP Esenyurt Belediye Başkan A. Adaylık Başvurusunu yaptı
Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkanlıkları için aday adaylarının başvuruları devam ediyor.

İş İnsanı Kurtuluş Bazu, Esenyurt Belediye Başkanlığına adaylık için başvurusunu yaptı.

Bazu, 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak Yerel seçimlerde CHP Esenyurt belediye Baykan aday adaylık Başvuru dosyasını CHP Esenyurt ilçe Genel sekreteri Av. Ertan Akbaba’ya teslim etti.

Adaylı akında açılamada bulunan Kurtuluş Bazu, Esenyurt İstanbul'un diğer ilçelerinden farklı kılan, tarihi, kültürel, sosyal ve ekonomik özellikleriyle, yaşanabilir bir şehir haline getirmek, aslında var olan Esenyurt’u marka değerini daha üst çizgiye yükseltmek.  Bu amaçla, Esenyurtlularla ile birlikte, hemşerilik, katılımcı bütçe, üreten ve paylaşan, demokratik, laik, sosyal devlet anlayışıyla, sürdürülebilir, sürekli yenilenen bir anlayış ile Esenyurt’a ekip anlayışımla hizmet etmek üzere yola çıkıyorum.

Esenyurt  için birleşen, tüm siyasi partililerinin görüşünün ortak adayı olarak, CUMHURİYET İLKE VE İNKİLAPLARINA sahip, ATATÜRKÇÜ yapı ile ayırımcılığa fırsat vermeden, her kesimin ortak birleştirici, yeni değişime ayak uyduracak, yeniliklere açık GELDİĞİ KOLTUKTAN ALACAĞI GÜÇ İLE DEĞİL, KOLTUĞA VERECEĞİM GÜÇ ile; hizmet edeceğim dedi.

KURTULUŞ  BAZU KİMDİR?

1975 Ardahan doğumluyum. İlkokulu Ardahan’da okudum.

Ortaokul ve Liseyi İstanbul’da tamamladım. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme  Bölümü mezun olduktan sonra, askerliğimi yedek subay olarak tamamladım. Ayrıca İstanbul Üniversitesi İşleme İktisadi Enstitüsü Finansal Yönetimi bitirdim.

2015 yılına kadar Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve bilirkişilik mesleğini icra ettim. Kâğıttan ambalaj ürünleri imalatı faaliyetlerinde bulundum.

Üretim yapan işletmelerin yurtiçi ve yurtdışı Pazar araştırması, araştırma sektöründe sosyal araştırmalar faaliyetlerinde bulundum.  Birden çok  sivil toplum kuruluşlarına üyeyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatice Bozdağ Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olduÖnceki Haber

Hatice Bozdağ Büyükçekmece Belediye Baş...

Esenyurt'ta bir genç sokak ortasında öldürüldü!Sonraki Haber

Esenyurt'ta bir genç sokak ortasında öld...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!