esss

Marmara Park AVM'ye giriş kuyruğu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koronavirüsle mücadele kapsamında kapatılan AVM, berber ve kuaförler bugün yeniden açılırken İstanbul'da bir AVM önünde içeri girmeyi bekleyenlerin oluşturduğu uzun kuyruklar dikkat çekti.

Beylikdüzü'nde bulunan bir AVM'ye girmek isteyenler sabah saat 10.00'da gelerek uzun kuyruklar oluşturdu.

Bazı vatandaşlar AVM önündeki banklarda oturarak açılışı bekledi.

Kuyruktakilerin maske taktıkları görülürken, bazı vatandaşların ise sosyal mesafe kuralına uymaması dikkat çekti.

"PANTOLON ALMAYA GELDİM AMA ÇOĞU MAĞAZA KAPALI"

AVM'ye girenlerden bazıları alışverişlerini yaparken, az sayıda mağazanın açık olması nedeniyle alışverişini yapamayanlar da oldu. Sandra Maden, "Çocuğun ayakkabısı kalmamış onu alacağım, çarşamba günü dışarı çıkarabilmek için ayakkabı gerekiyor. Açılması fırsat değil ama çaresizlikten geldik" dedi.

İçeri girmek için yaklaşık 1 saat kuyrukta bekleyen Serhat Durmuş, "Alışverişe geldik ama boş geldik. Dışarıda insanlar o kadar kuyruk bekliyor, aslında bütün mağazaların kapalı olduklarını bilseler bence boşuna beklemeyecekler. Bizim işimize yaramadı. Açanlar temizlik yapıp kapatıyorlar. Kıyafet almaya geldim, pantolon almaya geldim ama çoğu mağaza kapalı" şeklinde konuştu.

"ŞÜKÜRLER OLSUN AVM'LER AÇILDI"

Alışveriş yapan Havin Kara ise, "Bayadır evde alışveriş yapmıyorduk. Şükürler olsun AVM'ler açıldı. Sıkıldık evde. Kendime kıyafet aldım" diye konuştu.

"GÖRÜNEN O Kİ İHTİYAÇLAR BİRİKMİŞ"

AVM Yönetim Direktörü Semet Yolaç Canlıel, hazırlıklarını ve kapıda oluşan kuyruğu değerlendirerek, "Genelgede yazan önlemleri aldık hatta daha fazlasını bile aldık. Sosyal mesafeyi belirleyen stikerlarımızı yerleştirdik. Bilgilendirme panolarımızı astık, anons sistemimizden 10 dakikada bir uyarı anonslarımızı yapıyoruz, el dezenfektanlarımızı bir çok yere yerleştirdik. Dışarıda kuyruk yönetimi yapıyoruz. Ziyaretçilerimizi belirli bir sosyal mesafe halinde kapıda ateş ölçerek içeri alıyoruz. Bütün bunları yapıyoruz ama ziyaretçilerimizden de duyarlılık bekliyoruz. Bir noktadan sonra herkes kendi sosyal mesafesinin korumak, maskesini takmak zorunda. Bunu hatırlatmaya devam ediyoruz. Alışveriş merkezimizde 220 mağaza var şu anda 40 tanesi açık. Mağazalarımızda yavaş yavaş hazırlıklarını tamamlıyor, bizde hiçbir şekilde zorlama yok, hazırlığını tamamlayan açıyor. Tahminimce 1 Haziran itibariyle yoğun bir şekilde açılışlar gerçekleşmiş olur diye düşünüyorum. Görünen o ki ihtiyaçlar birikmiş. Benim sadece uyarabileceğim ihtiyacı olan herkes için biz burada açığız, ama kendini iyi hissetmeyenler lütfen evde kalmaya devam etsin. İhtiyacı olanlar da gelsinler" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Gerçeği polis çevirmesinde öğrendi! Gözyaşlarını tutamadıÖnceki Haber

Gerçeği polis çevirmesinde öğrendi! Gözy...

Berberlerde koronavirüs tarifesi! Yüzde 40 zamla açıldıSonraki Haber

Berberlerde koronavirüs tarifesi! Yüzde...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!