esss

MHP’li Arkaz İstanbul 3. Bölgeye çıkartma yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Arkaz İstanbul 3. Bölgeye çıkartma yaptı
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve Adayı Dr. Hayati Arkaz 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi ilçelere tek tek gezerek çıkartma yaptı. Arkaz, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek yakından ilgileniyor. Ziyaretleri sırasında İlçelerdeki esnafla bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinleyen Arkaz, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini vatandaşa aktarıyor.

Vatandaşlarla birebir de görüşen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve adayı Hayati Arkaz, halkın taleplerine yakından ilgi göstererek, kendilerini dinledi. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri haricinde; programları dâhilinde vakıf ve dernek ziyaretlerine de ağırlık veren Arkaz, milletin dirliği ve devletin bölünmez bütünlüğü için durmadan ve dinlenmeden, azim ve kararlılıkla çalışacaklarının altını çiziyor.

BİR OY ERDOĞANA BİR OY DEVLET BAHÇELİYE

Dr. Hayati Arkaz buluştuğu, elini sıktığı, sohbet ettiği her vatandaşa bir oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir oy Devlet Bahçeli’ye ifadelerini kullandı. Bu süreçte halk tarafından büyük ilgi gören ve insan odaklı çalışmak konusunda adeta ders veren Arkaz, ziyaret ettiği her esnafta muhabbetle karşılanıyor, sokakta karşılaştığı her vatandaşın elini samimiyetle sıkıyor, toplantı yaptığı her yerden alkışlarla uğurlanıyor.

ARKAZ EZBERLERİ BOZDU

Şu çok net söylenebilir ki Hayati Arkaz ezber bozdu. İstanbul Milletvekillerinin seçim bölgelerini ihmal ettikleri bir gerçektir. Ancak Hayati Arkaz milletvekili seçildiği günden bu yana hiç durmadan vatandaşlarla kucaklaştı, seçim çalışmalarına da aynı istikrarla devam ediyor.

Uzun zamandır siyaset sahnesinde özellikle İstanbul’da ihtiyaç duyulan Milletvekili profilinin Hayati Arkaz olduğu vatandaşlar tarafından konuşulanlar arasındadır. İnsanlara dokunmak, derdiyle dertlenip sevincine ortak olmak ve bunu her elini sıktığı vatandaşla paylaşmak ciddi bir sabır ve enerji istiyor. Sokakta ve insanlarda oluşan bu heyecan MHP'nin 14 Mayıs 2023 seçimleri için yaptığı hazırlıklar ve İlçelerde yoğun ilgi, partinin seçimlerde başarılı olacağına işaret ediyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bozkurt, Toplumun doğru karar vermesini sağlamalıyızÖnceki Haber

Başkan Bozkurt, Toplumun doğru karar ver...

Selçuk Güneş İl Başkanımı Olacak?Sonraki Haber

Selçuk Güneş İl Başkanımı Olacak?

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!