esss

Milletvekili Ahmet Arslan Esenyurt'ta adaylığı için noktayı koydu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ahmet Arslan Esenyurt'ta adaylığı için noktayı koydu!
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’le yaptığı görüşmede Esenyurt’ta adaylık düşünmediğini açıkladı.

Yerel seçimler öncesinde partilerin aday belirleme çalışmaları sürerken İstanbul’un Esenyurt ilçesinde partilerin aday göstereceği isimler de merak ediliyor. Esenyurt Belediye Başkanlığı için ismi en çok geçen kişilerden biri de Ahmet Arslan’dı. Gazeteci Mehmet Mert’e konuşan Arslan, Esenyurt Belediye Başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Adaylık iddialarına ilk yanıt!

Mehmet Mert, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan’la konuya dair yaptığı görüşmenin detaylarını kişisel X hesabından takipçileriyle paylaştı. Esenyurt’tan belediye başkanı adayı olmayı düşünmediğini dile getiren Arslan, ilçeden aday olması gereken kişinin sahip olması gereken özellikleri de tarif etti.

İşte Ahmet Arslan’ın adaylık iddialarına dair Mehmet Mert’e yaptığı o açıklamalar:

“Ahmet Arslan Esenyurt’u düşünmüyor…!

Ak Parti eski Ulaştırma Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Esenyurt’tan belediye başkan adaylığı konuşuluyordu.

Az önce Ahmet Arslan’a ulaşarak bu durumu sordum. Arslan bana şunları konuştu:

‘Benim dışımda gelişen durumlar bunlar. Benim böyle bir talebim yok. Sağ olsun hemşerilerimiz her yerde bunu dillendiriyorlar. Ben Esenyurt’ta yaşayan iyi bir hemşerimizin Esenyurt’ta çok daha fazla faydalı olacağını düşünüyorum, bu yüzden o isimlerden birisinin oradan aday olmasını ve kazanmasını arzuluyorum. Hakkımda iyi dilekleri düşünen bütün hemşerilerime sizin aracılığınızla selamlarımı saygılarımı gönderiyorum.’ Dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aykut Korkmaz 1. Sınıf Emniyet Müdürü olduÖnceki Haber

Aykut Korkmaz 1. Sınıf Emniyet Müdürü ol...

Başkan Karahan: DEVA Partisi olarak iddialıyızSonraki Haber

Başkan Karahan: DEVA Partisi olarak iddi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!