esss

Mustafa Akboğa, AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı oldu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Akboğa, AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı oldu.
Mustafa Akboğa, Esenyurt Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı başvurusunu yaparak "Esenyurt için yeniden başlıyoruz. Geçmişinde ve gelişimin de izimiz var. Geleceğine de imza atmak için geliyoruz" dedi.

Esenyurt Belediyesi’nde daha önce meclis üyeliği, meclis grup başkanvekilliği, başkan danışmanlığı ve başkan yardımcılığı görevlerini üstlenen Mustafa Akboğa, Esenyurt Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı oldu. Akboğa, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Çocukluğum, gençliğim, her şeyim Esenyurt için şimdi yepyeni bir heyecanla yola çıkıyoruz. Bugüne kadar Esenyurt Belediyesi’nde aldığımız görevlerle Esenyurt’a çok emek verdik. Esenyurt için gece gündüz demeden çalıştık ve İstanbul’un çağdaş yüzü haline gelmesinde pay sahibi olduk. Görev aldığımız süreçte hiç kimseyi ayırmadan insana hizmet mottosuyla yorulmadan çalıştık.

Bugün, yepyeni bir sinerjiyle ‘Esenyurt için yeniden’ diyerek adım attığımız bu yolda AK Parti Esenyurt Belediyesi Aday Adayı olarak karşınızdayım. Türkiye Yüzyılı’na yakışacak şekilde herkesi kucaklayıp bütüncül hizmet anlayışıyla, Esenyurt’u yeniden dünyanın gözünde olan bir kent seviyesine çıkaracağız” dedi.

“ŞİMDİ SIRA ESENYURT’U DAHA İLERİYE TAŞIMAKTA”

Esenyurt’un, planlı kentleşmenin modern yüzü olduğunu ifade eden AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akboğa “Esenyurt’un geçmişinde, her noktasında, her sokağında izimiz var. Şimdi ise çıktığımız bu yolda geleceğine imza atarak Esenyurt’u dünyada örnek gösterilen bir ilçe haline getirmeyi amaçlıyoruz. 2004 yılında başlayıp 2019 yılına kadar belediye bünyesinde aldığım görevlerin tamamında büyük bir aşk ve şevkle Esenyurt için çalıştım. Esenyurt 1 milyonu aşkın nüfusuyla bugün Türkiye’nin en büyük ilçesi. Bu ilçenin her aşamasında kıymetli hizmetlerde bulundum. Belediye yönetimi, finans, insan kaynakları, imar, yatırım, şehir, sosyal ve kültürel hizmetler, halkla ilişkiler, STK’lar, muhtarlar ve ilçedeki dengeleri bilmek gerekli. Belediye bünyesinde görev aldığım 15 yıllık süreçte bunları çok iyi öğrendim. Şimdi sıra hep birlikte Esenyurt’u daha ileriye taşımakta” diye konuştu.

"EĞİTİM LİYAKÂTI, ÇİFT YÜKSEK LİSANS"

1968 yılında Malatya'da doğan Mustafa Akboğa, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi "Kamu Yönetimi" bölümünden mezun olduktan sonra ilk yüksek lisansını İstanbul Beykent Üniversitesi "İşletme" bölümünde, ikinci yüksek lisansını ise İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık Anabilim Dalı "Kent Çalışmaları ve Yönetimi" bölümünde tamamladı.

"ULUSLARARASI ŞİRKETİYLE İHRACATA BÜYÜK KATKI"

Yaklaşık 30 yıldır iş adamı ve sanayici olarak ayakkabı üretimi alanında çalışmalarını sürdüren Mustafa Akboğa, başta Almanya olmak üzere yurtdışı ihracatında sektörün önemli isimleri arasında yer alıyor.

35 YILLIK TECRÜBE

Akademik eğitiminin ve iş adamı kimliğinin yanı sıra, gençlik dönemlerinden bu yana aktif siyasetin içinde ve 2001 yılından bu yana da AK Parti bünyesinde yer alan Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akboğa, ülkesine değer katacak modern ve yenilikçi tüm fikir ve projelere açık hayat düsturuyla, 35 yıldır siyasi faaliyetlerini ve hizmetlerini sürdürüyor.

"SOSYAL VE KÜLTÜREL KİMLİĞE SAHİP"

Tarih, ekonomi, kent sosyolojisi, kentleşme stratejileri, kamu yönetimi, yerel yönetim maliyesi, siyaset bilimi, şehircilik, seyahat, felsefe ve antropoloji alanlarına özel bir ilgisi bulunan Mustafa Akboğa, mesleki ve siyasi kariyerini siyaset akademisi, iletişim, ekonomi, sanat, belediyecilik ve kentleşme gibi çeşitli seminerlerle güçlendirdi.

"AKBOĞA'NIN SİSTEMİ İNSAN ODAKLI VE STRATEJİK ÇALIŞMA"

Mustafa Akboğa; içinde bulunulan durumu ve beklentileri doğru ve hızlı analiz eden, gerekli aksiyonları çeviklikle alarak; bireyleri/ekipleri yönetip yönlendiren stratejileri belirleyen bütünsel bakışa sahip, teknolojiyi ve trendleri takip eden, yenilikçi bakış açısıyla maddi ve manevi değerlere bağlı rol model bir yönetici olarak; kentleri bayındır kılmanın yolunun "İnsana ve insani olana koşulsuz hizmet"ten geçtiğine inanmaktadır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli olduÖnceki Haber

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakem...

Vatandaşı canından bezdiren o hırsız yakalandı!Sonraki Haber

Vatandaşı canından bezdiren o hırsız yak...

Haber Yorumları

  • Deccal10-12-2023 20:49

    Suratında meymenet yok. Esenyurt un gelmişinide geçmişinize mahvettiniz. En başta sen imar müdürü Mustafa.bide aday olmuş. Sen aday olursan zaten ak parti kurulduğundan beri oy veren binlerce kişi oy vermez zaten sana. Yeter sömürdüğünüz gidin yiyin rüşvet aldığınız paraları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!