esss

Neyzen Teknoloji, yurt dışında mağazalar açmak üzere düğmeye bastı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Neyzen Teknoloji, yurt dışında mağazalar açmak üzere düğmeye bastı!
Özyurtlar Holding iştiraki olan Neyzen Teknoloji Vestel Mağazaları Kurucu Ortaklar Alper Özyurt ve Ozan Bük, beyaz eşya yatırımlarını büyüteceklerini açıkladı.

Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Bahçeşehir’de dört mağazası bulunan Neyzen Teknoloji Vestel Mağazaları Kurucu Ortaklar Alper Özyurt ve Ozan Bük, yurt dışına açılma kararı aldıklarını söyledi. Özyurt “Yurt dışında da mağazalar açmak üzere çalışmalara başladık. Öncelikle Yunanistan, Bulgaristan, Kıbrıs ve İngiltere’ye gideceğiz. Hedefimiz, ilk etapta yurt içi ve yurt dışı olarak 10’dan fazla mağaza yatırımını hayata geçirmek” dedi.

Alper Özyurt, ‘’Neyzen Teknolojiyi yurt dışına taşıyacağız’’

Özyurtlar Holding iştiraki Neyzen Teknoloji Vestel Mağazaları Kurucu Ortaklar Alper Özyurt ve Ozan Bük, bir yıldır yürütmekte oldukları Vestel iş ortaklığını geliştirerek daha da yukarılara taşıma kararı aldıklarını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl itibari ile Neyzen Teknoloji Vestel Mağazaları 4 mağazası ile bölgede hizmet vermeye başladı.  

Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçeşehir bölgeleride dört mağazası bulunan Neyzen Teknoloji’nin dijital dünyadaki gelişmelere parelel şekilde büyüdüğünü belirten Alper Özyurt ve Ozan Bük, hedeflerinin yurt içinde gelişmenin yanı sıra yurt dışına da açılmak olduğunu söyledi.

 “Neyzen Teknoloji olarak, beyaz eşya tarafındaki yatırımlarımıza yaklaşık bir yıl önce başladık. Kısa sürede son teknoloji ürünlerle donatılan, dijital çağa yakışır dört mağazaya ulaştık. Bundan sonra da yurt içinde 10adet mağaza hedefine ulaşmayı planlıyoruz. Yatırımlarımız yurt içinde sınırlı değil. Yurt dışında da mağazalar açmak üzere çalışmalara başladık. Öncelikli hedefimizi Yunanistan, Bulgaristan, Kıbrıs ve İngiltere’de yeni mağazalar olarak belirledik. Yurt dışı yatırımlarımızı günün şartlarına uygun şekilde geliştirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz, ilk etapta10’dan fazla mağaza yatırımını hayata geçirmek” dedi.

Sadece perakende satış değil, bölgedeki konut projeleriyle de çalıştıklarını belirterek; stoklu çalıştıklarını ve bu şekilde  tüm ürün gruplarına mağazalarında yer verdiklerini kaydetti. “Ürün çeşitliliğimiz oldukça yüksek. Elimizden geldiği kadar Vestel’in ürettiği 450 kalem ürünün, büyük kesimini mağazalarımızda sergileyebiliyoruz. Cirolarımız da beklentimiz doğrultusunda gerçekleşiyor” dedi.

Mağazalarının diğer mağazalardan çok farklı olduğunu ve tasarımların dijital yaşama uygun olarak şekillendirildiğini belirten Alper Özyurt ve Bük, mağazalarını sürekli güncel teknolojiye uygun olarak yenilediklerini kaydetti. İstihdam konusunda da liyakati kriter aldıklarını dile getiren Özyurt, konusunda uzman, teknolojiye hakim ve sektörel gelişmeleri yakından takip eden personeller ile çalıştıklarını söyledi.

Öte yandan, yakın zamanda Avrupa'nın en büyük fabrikaları arasında yer alan Vestel'in Manisa'daki üretim fabrikasını ziyaret ettiklerini belirten Alper Özyurt ve Ozan Bük, yetkililerden markanın teknoloji üretimindeki gücüne, yeniliklerine ve yatırımlarına ilişkin bilgi aldıklarını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taksi ücretlerine yüzde 65 zam yapılması talep edildi!Önceki Haber

Taksi ücretlerine yüzde 65 zam yapılması...

Sayın Faruk Demir, kendi borç afişinizi ne zaman asacaksınız!Sonraki Haber

Sayın Faruk Demir, kendi borç afişinizi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!