esss

Şampiyonlar Kupayı Kadıoğlu'ndan aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonlar Kupayı Kadıoğlu'ndan aldı
İstanbul Ardahan Kültür Evi geleneksel hale getirdiği 35 Yaş ve Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda bu yılda dereceye giren takımlar kupalarını aldı.

Şerefoğulları Nakliyat ve Gayrimenkul şampiyon oldu

Toplam 24 takımın yer aldığı turnuvada Şerefoğulları Nakliyat ve Gayrimenkul takımı finalde Elit Sporu 2-1 yenerek şampiyonluk kupasını evine götürdü. Ardahan Kültür Evi’nde düzenlenen kupa ve madalya töreninde şampiyon takım ödülünü Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

9 hafta süren İstanbul Ardahan Kültür Evi 35 Yaş ve Üstü Veteranlar Turnuvası’nda tüm takımlar kıran kırana mücadele verirken final ve kupa töreninde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi. Turnuvanın 2’ncisi Elit Davet Spor, 3’üncüsü Merdinik Spor ve 4’üncüsü Çırçır Spor olarak kupalarını yöneticilerden aldılar. En centilmen takım Gürçayır Spor seçilirken, finalin en iyi oyuncusu Şerefoğulları Nakliyat ve Gayrimenkul takımından Selim Öztürk, gol kralı Elit Davet Spor takımından Kenan Düz, en iyi kaleci ise Merdinik Spor takımından Güntay Kayıkçı olarak ödüllere layık görüldüler.

35 Yaş ve Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nın Komiteden ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcıları Erdoğan Akan, Güven Yıldırım ve Barış Rençber, Esnaftan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihangir Demir iken komitede Murat Düz, Gökhan Şimşir, Cafer Yağcı, Mehmet Karakuş yer aldı.

Kupa töreninde yoğun katılım yaşandı

Tören programına; Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, Esenyurt Belediyesi Meclis üyesi Togay Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak, Basın ve Yayın Müdürü Metin Karakoç, Temizlik İşleri Müdürü Emrullah Çelik, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, Ardahan Kültür Evi Yöneticileri ve çok sayıda Ardahanlı vatandaş katılım sağladı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi’nin 9 hafta süren periyot süreciyle 24 takımlı 6’şarlı 4 gruplu olarak yapmış olduğu 35 Yaş ve Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nın kupaları sahiplerini buldu.

Efrail Çifçi teşekkür etti

Dernek merkezinde düzenlenen kupa finali tören programında ev sahibi İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, tüm takımlara, yöneticilere, komiteye ve konuklarına teşekkür etti. Çifçi: “Bugün veteranlar futbol organizasyonumuzun sonucuna gelerek kupa töreninde bir araya geldik. Tüm takımlarımıza, yöneticilerimize, komite görevlisi arkadaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak katılan başta Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Kadıoğlu: “Enerjinizi bunun gibi faydalı işlere harcamalısınız”

Başkan Kadıoğlu, “Ardahan Kültür Evi’nin düzenlediği böyle faydalı bir spor etkinliğinden dolayı, kahvehanelerden uzak olmanızı sağlayan bu organizasyondan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Evet, kıraathane kültüründen uzaklaşmayalım ama sürekli olarak bağımlı hale de getirmeyelim. Bakın bizim Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde bugün 86 bin kayıtlı lisanslı sporcuya ulaştık. Bunlar resmi Gençlik ve Spor Bakanlığının kayıtlarında da var. Biz bunları neden yapıyoruz? Bu çocuklarımız sokaklardaki uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzaklaşsın ve enerjisini faydalı yerlerde harcasın istiyoruz. Ve bunları yaparken hiçbirinden ücret almadan tüm imkânları sağlıyoruz” dedi.

Kültürlerimizi yaşatmamız lazım”

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu: “ Çünkü istiyoruz ki bir nesil kurtulsun, gelecek neslimiz iyi ve donanımlı, kötülüklerden uzak dursun. Bu bakımdan Ardahan Kültür Evi bu etkinliklerini devam ettirsin. Bizlerde üzerimize ne düşüyorsa, yardımcı olalım ki aynı zamanda kaynaşmanızda bu vesile ile artsın. Çünkü kaynaşmanızda fayda var. Spor bunun bir ayağıdır. Folklordan başlamak üzere yöresel kültürlerinizi burada sergileyin, çocuklarımızda gelsinler onları öğrensinler. Bunlar bizim kültürümüz ve kültürümüzü yaşatmamız lazım. Herkes kendi bölgesinin kültürünü yaşatırsa, biz iyi bir toplum olarak birbirimizden haberdar oluruz. Bu bakımdan böyle etkinlikler çok önemli, dernekler çok önemlidir. Turnuvayı düzenleyenleri, yöneticileri, takımları ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmalar ardından turnuvanın şampiyon takımı Şerefoğulları Nakliyat ve Gayrimenkul kupasını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YİBO Derneği Kongreye gidiyorÖnceki Haber

YİBO Derneği Kongreye gidiyor

Kanal İstanbul güzergahı netleştiSonraki Haber

Kanal İstanbul güzergahı netleşti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!