esss

Samsunlulardan Hamit Öncü’ye yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunlulardan Hamit Öncü’ye yoğun ilgi
Cumhur İttifakı Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, Samsunlu meclis üyesi adayları Recep Gökmen ve Sezayi Güntav’ın organizasyonunda coşkuyla ve sloganlarla karşılandı. Gösterdikleri ilgi dolayısıyla Samsunlulara teşekkür eden Başkan Adayı Hamit Öncü, her zaman diyaloglarının aynı sıcaklıkta devam edeceğini söyledi.

Sokak sokak, kapı kapı ziyaretler yapan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü belediye meclis üyesi adayları Recep Gökmen ve Sezayi Güntav ile Samsunlu derneklerin ve federasyonların konuğu oldu.

COŞKUYLA KARŞILANDI

Meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve Samsunlu vatandaşlar tarafından coşkuyla ve sloganlarla karşılanan Başkan Adayı Hamit Öncü, sıcak ve samimi karşılama için meclis üyesi adaylarına ve aday adayları ile dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Samsunlular her zaman kendisine yakın gördüğünü ifade eden Hamit Öncü, her zaman kendilerine kapıları sonuna kadar açan ve her zaman sıcak bir şekilde karşılayan Samsunlulara teşekkür etti.

Samsunlulara yapmayı planladığı projeleri anlatan Hamit Öncü onların taleplerini de dinledi. Esenyurt’u ortak akılla yönetmek için derneklerle istişarelere önem verdiklerini belirten Başkan Adayı Hamit Öncü, “Esenyurt’umuz da toplumun her kesimini dinleyerek ortak bir noktada buluşuyoruz. Projelerimizi hazırlarken yaptığımız istişareleri ve gelen talepleri dikkate alıyoruz. Siyaseti vatandaşlarımıza hizmet etmek için yapıyoruz. Bu nedenle sizlerden gelen talepleri dikkate alarak çalışıyoruz” dedi.

Belediye meclis üyesi adayları Recep Gökmen ve Sezayi Güntav ise yaptıkları açıklamada seçimin önemine dikkat çekti. Samsunlu hemşerilerinden başkan adayları Hamit Öncü’ye destek vermelerini isteyen Gökmen ve Güntav Samsunluların bu ülkenin temel taşı olduğunu ve farklı düşünceler ve planlar için Esentyurt’ta gelenlere geçit vermeyeceğini belirtti.

Samsunlular olarak her daim AK Parti’nin arkasında durduklarını ve bundan sonrada bu duruşu göstermeye devam edeceklerini belirten her iki aday derneklere ve federasyonlara da mesaj vererek Hamit Öncü’ye destek vermelerini rica etti.

GÖKMEN: SİZLERİN SESİ OLACAĞIM

Cumartesi akşamı gerçekleştirdiğimiz Büyük Samsun Buluşması salon programında başta belediye başkan adayımız Sayın Hamit Öncü başkanımızı, Konfederasyon ve Federasyon başkanlarımızı kanaat önderlerimizi muhtarlarımızı dernek başkanlarımızı ve siz değerli hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek beni derinden etkiledi. Sizlerin güveni ve desteği, benim için büyük bir sorumluluk ve isteklendirme kaynağıdır.

Partimiz AK Parti’nin Esenyurt Belediyesi meclis üyesi adayı olarak, sizlerin sesi olma sorunlarınıza çözüm üretme ve ulaşabilirlik sözü veriyorum. Bu yolda sizlerin desteği ve dualarıyla başarılı olacağımıza inanıyorum dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmamoğlu’ndan Ahmet Özer’e destek: Canız, kanız, biriz, birlikteyizÖnceki Haber

İmamoğlu’ndan Ahmet Özer’e destek: Canız...

Yıldız: Esenyurt dayatılan adaylarla değil, Esenyurt’lularla yönetilecekSonraki Haber

Yıldız: Esenyurt dayatılan adaylarla değ...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!