esss

Sanatsever; ‘Tek Hedefimiz var İktidar olmak’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanatsever; ‘Tek Hedefimiz var İktidar olmak’
MHP İstanbul 3. bölge Milletvekili aday adayı İş insanı Erkan Sanatsever seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Milletvekili listelerinin açıklanmasına kısa bir süre kaldığı şu günlerde Sanatsever saha çalışmalarına hız vererek iddiasını da ortaya koydu.

Açılışa yoğun katılım sağladı

Geçtiğimiz günlerde partisinin İstanbul 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezimizi açılışına katılan Milletvekili Adayı Erkan Sanatsever ekibiyle birlikte yoğun katılım sağladı. MHP üst düzey yöneticilerinin katıldığı programda, MYK Üyeleri Bahattin Şengül, Gökhan Türkeş Öngel, İl Başkanımı Sertel Selim, İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, 3. Bölge Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Arkaz, İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, İstanbul İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

‘MHP, Müreffeh bir Türkiye için var’

Düzenlenen programda partilileriyle bir araya gelen Erkan Sanatsever; ‘Halkımızın partimize gösterilen ilgi malumdur’ ifadelerini kullandı.

Programda kısa bir açıklamada yapan Erkan Sanatsever; ‘Milliyetçi Hareket Partisi köklü bir siyasi partidir. Bunun için politikalarımız halkımız tarafından bilinmektedir. Partimiz seçim beyannamesinde hedeflerimizi de ortaya koydu. Vatan ve millet sevgisi ile Türkiye’nin onurlu ve huzurlu geleceği ortak paydasında MHP ile aynı duyguları, hassasiyetleri ve endişeleri paylaşanlarla yol yürüyen bir siyasi gelenekten geliyoruz. Gelecek nesillere onurlu ve güçlü bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Türkiye’nin birliğine, dirliğine ve geleceğine duyarlı bir politikada olduğumuz bilinmektedir. Bireysel hakların tam manasıyla kullanılabildiği, temel hakların güvence altına alındığı müreffeh bir Türkiye’de “tok ve hür” yaşamayı “ayrışıp bölünerek küresel güçlere yem olmaya” tercih edenlerdir. Ulu Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyetin temel niteliklerinin aşındığını düşünenlere, siyasi vesayetin her alana hükmetmesinden kaygı duyanlara ve “sivil dikta” endişesi taşıyanlardır.’ İfadelerini kullandı.

‘Köklerimizi unutmuyoruz’

Bulgaristan’da gerçekleşen 49. Parlamenter seçimleri için İstanbul’da sandıklar kuruldu. Seçimin yapıldığı okulları ziyaret eden Erkan Sanatsever, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar ve MHP Esenyurt Teşkilat Başkanı Kaya Özkaya ile birlikte ziyarette bulundular. Sanatsever bu seçim için; ‘Muhacirlerin kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. Biz uzun yıllar önce Bulgaristan’dan buraya göç etmiş aileleriz. Asla köklerimizi ve orada yaşayan halkımızı unutmuyoruz. Gerçekleşen seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

‘Muhtar mahallenin en büyük değeridir’

Seçim çalışmalarında her noktaya ziyaretlerde bulunan Erkan Sanatsever Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay ve Sultaniye Mahalle Muhtarı Huriye Ay’ı ziyarette bulundu. Özellikle seçim sürecinde yoğun çalışma içerisinde olan muhtarların gösterdikleri çabadan ve özveriden dolayı teşekkür eden Sanatsever, ‘Bir ilçenin sorununu ve vatandaşın ihtiyacını en iyi bilen muhtardır. Esasında en büyük yükü de muhtarlıklar çeker. Bu anlamda sık sık bir araya gelmenin önemine değinen biri olarak belirtmekte fayda var ki; sorunları ancak ve ancak muhtarlarımızla birlikte çözeriz. Bu nedenle sürekli olarak istişare ediyoruz. Fırsat buldukça muhtar arkadaşlarımızı ziyaret ediyor ve onların önerilerini de dikkate alıyoruz. Seçmen listelerinin askıya çıktığı şu günlerde omuzlarına daha fazla yük olduğunun farkındayız. Bu anlamda kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay ve Sultaniye Mahalle Muhtarı Huriye Ay TBMM bu dönem kendilerini temsil eden siyasilerin muhakkak halkın içinden olmasına vurgu yaptılar.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir Çok Aday Adayı Ankara’dan Gelmezken! Mehmet Suat IŞIKLI Sahada Çalışmaya Devam Ediyor..Önceki Haber

Bir Çok Aday Adayı Ankara’dan Gelmezken!...

Diyetisyen Esma Akça; 'Yanlış tüketim problemlere neden olabilir'Sonraki Haber

Diyetisyen Esma Akça; 'Yanlış tüketim pr...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!