esss

Şanlıurfa Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu’ndan Destek Gecesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu’ndan Destek Gecesi
Esenyurt Şanlıurfa Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu, Ak Part İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci için Delta Delux’a 5 Marka 1 yerde adlı Cafe Restaurantta destekleme yemeği düzenledi.

Esenyurt Şanlıurfa Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu’nun düzenlemiş olduğu 31 Mart Yerel seçimleri için destek yemeği programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Serap Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt Ak Parti Belediye Başkan  Adayı Azmi Ekinci, Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman, İşadamı Sehithan İzsiz,  STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Hatipoğlu : Azmi Ekinci Başkanımızı Yalnız Bırakmayacağız

Programın açılış konuşmasını Esenyurt Esenyurt Şanlıurfa Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu yaptı. Hatipoğlu, yerel seçim sürecinde İBB Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım ve Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci’yi destekleyeceklerini ifade ederek  Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözünü burada hatırlatmak istiyorum, ‘Biz gücümüzü halkın yüreğindeki ışıktan alıyoruz.’ Desteklerinizi her zaman bekliyoruz. Bu yerel seçimde hem İBB başkanımızı hemde Azmi Başkanımıza desteğimiz tamdır. Sayın cumhurbaşkanımızın bizlere emaneti olan bilgili, birikimli, inançlı bir dava adamı Sayın Azmi Ekinci Başkanımızı yalnız bırakmayacağız.’’ dedi.

Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ise kendisini kısaca tanıtarak konuşmaya başladı. Ekinci: ‘’İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdim. Siyasete ilçe yönetim kurulu üyeliğinden başladım ve ilçe başkan yardımcılığıyla devam ettim. 1 Kasım 2015’te 1. Bölgede Ak Parti’den milletvekili oldum. Esenyurt’ta Ak Parti’den belediye başkan adayı olarak aranızda bulunmaktayım.

Ekinci: ‘Esenyurt Hizmete Doyacak’’

Esenyurt bir metropol ve 1 milyon nüfusu ile İstanbul’un en büyük ilçesi. Esenyurt 2004 yılında, Ak Parti belediyeciliğin başladığı günden itibaren bilgi ve deneyimlerinin birleşmesiyle Esenyurt’ta her türlü hizmetlerin yapıldığını görüyorum. Esenyurt’ta sorun yok, ihtiyaçlar var.  Bu ihtiyaçları nasıl gidereceğimizi de çok iyi biliyorum. Esenyurt’ta birçok sorun halledilebilir. İş ihtiyacımız var. Ulaşım, trafik, otoban… Bunlar için kısa sürede bitecek projelerimiz hazır. 17 adet otopark ile 13 bin aracı sokağımızdan, caddelerimizden çekeceğiz. Meydana kadar gelen metro belediyeye kadar gelecek. Ayrıca iki noktadan da Esenyurt’a metro gelecek. Esenyurt’ta eğitim alanında 50 kişilik sınıflar kalmayacak. Sınıf ortalamamızı 30’a indiriyoruz. 220 yataklı bir hastanemiz var. 500 yataklı devlet hastanesi 2019’un yatırım onayına alındı ve Esenyurt hizmete doyacak dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalık'a Beylikdüzü Site Ziyaretlerinde Yoğun ilgiÖnceki Haber

Çalık'a Beylikdüzü Site Ziyaretlerinde Y...

Ekrem İmamoğlu seçime 1 hafta kala 'laf aramızda kalsın' dedi ve sonucu açıkladıSonraki Haber

Ekrem İmamoğlu seçime 1 hafta kala 'laf...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!