esss

Selma Ergen Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selma Ergen Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
CHP Esenyurt İlçe Başkanlığında Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarında çeşitli görevlerde bulunan Selma Ergen, Esenyurt Belediyesi Meclis üyesi aday adaylık dosyasını ilçe başkanı Hüseyin Ergin’e teslim etti.

Ergen, Bir Esenyurt’lu olarak ilçemize hizmet etmek ve mecliste kadınlarımızın sesi olmak için, CHP Esenyurt ilçe Başkanlığımızda Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumu ilçe başkanımız Hüseyin Ergin başkanımıza takdim ettim. Bir Kadın olarak Esenyurt’a hizmet etmek için Kadınların ve gençlerin sesi, halka hizmet etmek için bende varım dedi.

SELMA ERGEN KİMDİR?

01.07.1976 Samsun/Ladik doğdum. 1 erkek çocuk annesiyim.

İlkokul, ortaokul, lise eğitimimi İstanbul’da, 2 yıllık ön lisans eğitimimi Tekirdağ/Hayrabolu’da aldım. Açık öğretim Fakültesi İşletme fakültesine kayıt olarak mezun oldum. 2.üniversite olarak ta Açık öğretim fakültesi Sosyoloji bölümü 1.sınıf öğrencisiyim.

26 yıldır özel sektör muhasebe departmanın da yönetici olarak görev yapmaktayım. Son 16 yıldır Gelişim Group bünyesin de Cari hesap ve finans sorumlusu olarak çalışmaktayım.

2016 yılın da kendi köy derneğimizin kurulması ile STK’lar ile tanıştım. Şu an dernek başkanlığı görevini yapmaktayım. Derneğimizin bağlı bulunduğu SAMKON ( Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonun da yönetim kurulu üyesi, 42 dernek ve federasyonun bağlı bulunduğu İSDEF ( İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu ) de Genel Sekreter, LAFED ( Ladik Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu ) başkan yardımcılığı, Renkler Dayanışma Derneği, Esas der ve Güçlü Kadınlar Kooperatifinin de yönetim kurulu üyesiyim.

Her alan da emek veren, kadınlarımızın, gençlerimizin siyasi ve STK’ lar da görev alarak temsiliyet alanın da olmaları gerektiği konusun da, bilinçlendirerek daha güçlü toplum yaratma bilinciyle hareket etmekteyim. Bir ülkenin kadınları ve gençleri ne kadar güçlü olursa, toplum o kadar güçlü olur. Toplum da özellikle dezavantajlı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, çocuklarımıza daha faydalı olabilmek adına görev aldığım kurumlar da sosyal yardımlaşma, eylem etkinlik, sağlık vb. alanlar da eğitim ve seminerler verilmesini ve verilen programlara katılım sağlamalarını sağlamak adına her alan da çalışmalar yapıyoruz.

2019 seçimlerinde Samsun İstanbul CHP Platformu olarak milletvekillerimiz Bülent Tezcan, Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek ile birlikte Esenyurt ve İstanbul genelinde çalışmalar yürüterek 15 yıllık AKP iktidarını ve İstanbul’u kazanmanın mutluluğunu yakaladık. 2023 seçimlerin de partimizin milletvekili aday adayı oldum. Listeler de olmama rağmen 2023 genel seçimlerinde, bir CHP üyesi olarak,  Esenyurt İlçe Başkanlığımızın önderliğin de girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadık. Sonuç bizi ne kadar üzse de umudu yeniden örgütleyerek, yerel seçimlerimize odaklanarak, her kesime ulaşmaya çalışıyoruz.

2019 kongre delegesi olarak Hüseyin ERGİN başkanımın yönetimin de ilçe başkan yardımcısı, 2023 te yedek yönetim kurulu üyesiolarak göreve başladım. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızın yapmış olduğu tüm parti adına yapılan çalışmalara katılım sağlayarak, yol arkadaşlarımız ile birlikte umudu örgütlemeye devam ediyoruz. 2024 yılında da partimize yeni yerel belediyeler katarak, daha güçlü olacağımıza inancım tamdır.

2024 yılın da mücadelemize devam ederek partimizin tevdi edeceği her görevi büyük bir onur ve gururla yapacağımdan hiç kuşkunuz olmasın.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bozkurt aday adaylık başvurusunu yaptıÖnceki Haber

Başkan Bozkurt aday adaylık başvurusunu...

Esenyurt'ta İETT otobüsüne çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybettiSonraki Haber

Esenyurt'ta İETT otobüsüne çarpan otomob...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!