esss

Serhat Ardahanspor’un Yeni Başkanı Murat Gökdemir oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serhat Ardahanspor’un Yeni Başkanı Murat Gökdemir oldu
Ardahanlı iş adamı Murat Gökdemir, Serhat Ardahanspor Kulübü başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz geçtiğimiz günlerde Ardahan’da Vali, Belediye Başkanı, STK ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek takıma destek talebinde bulunmuştu. Ziyaretler sonunda yeterli desteği bulamadığını ileri süren Başkan Karagöz Genel Kurul çağrısı yaparak Serhat Ardahanspor başkanlığını bırakacağını açıklamıştı. Önümüzde ki günlerde Genel Kurulunu gerçekleştirecek olan Serhat Ardahanspor’da Ardahanlı işadamı Murat Gökdemir başkan adaylığını açıkladı. Ardahan'ın sorunlarına duyarlı olan, eğitime ve spora büyük önem veren iş adamı Gökdemir, Ardahan genelinde birçok projeye imza atmıştı.

Serhat Ardahanspor kulüp Başlanlığı için açıklama yapan Gökdemir: “Serhat Ardahanspor için yola çıktım. 1 milyon TL ortaya koyarak başlayacağım. Amacım, Serhat Ardahanspor’u 3. Lige çıkarmaktır. Serhat Ardahanspor kulüp başkanlığına aday olduğumu tüm kamuoyuna açıklıyorum. İlimize yakışır, başarılı ve süper bir takım kuracağım. Serhat Ardahanspor sahipsiz değildir. Herkesin desteğini bekliyorum. Adaylığım ilimiz serhat Ardahan’a hayırlı olsun” dedi.

ARDAHAN TARİHİNDEN BİR İLK

Geçtiğimiz hafta Serhat Ardahanspor’un Bal Ligine katılım ücretini ödeyen Başkan Gökdemir, üç büyük takımın birisinde top koşturan, Teknik Direktörlük yapan, altyapı için birçok futbolcu yetiştiren ve süper lig futbolcusu Rıdvan Yılmaz’ın hocası olan önemli bir marka isimle ön görüşme gerçekleştirdi. Gazetemizin İstanbul kulislerinden aldığı bilgiye göre, önümüzdeki hafta Serhat Ardahanspor Başkanı adayı Murat Gökdemir’le Ardahan’a gelecek olan sürpriz ismin sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

1 MİLYON TL BAŞKAN GÖKDEMİR’DEN

Serhat Ardahanspor’u 3. Lige çıkarma amacıyla yola çıkan, büyük inanç ve azimle bu görevi sahiplenen ve 1 milyon TL yardım taahhüdünde bulunan Serhat Ardahanspor Başkan adayı Murat Gökdemir, Ardahan kamuoyunda büyük heyecan yaratmıştı. Takımı uçuracak büyük projeleri masaya yatıran Başkan Gökdemir, 22 Temmuz 2022 Cuma günü Ardahan’a geliyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta kadın kılığına giren erkek yakalandı!Önceki Haber

Esenyurt’ta kadın kılığına giren erkek y...

Esenyurt'ta kaçak muayenehaneye şok baskınSonraki Haber

Esenyurt'ta kaçak muayenehaneye şok bask...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!