esss

Seyithan İzsiz: Bölgemizin sorunlarını meclise taşıyacağım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyithan İzsiz: Bölgemizin sorunlarını meclise taşıyacağım
İyi Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündemi değerlendiren İzsiz, “13 ilçemizin sorunun mecliste gündeme getireceğim” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İyi Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, gazetecilerle buluştu. Siyasi gündemi değerlendiren İzsiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı çalışmalarıda anlattı.

İSTANBUL VE 39 İLÇEDE ADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

Parlamentoda gündemin çok yoğun olduğunu belirten İzsiz: “Bütçe dönemine denk gelen süreçlerde de bazen oturumlar neredeyse sabahı buluyor. Geç saatlere kadar oturlar devam ediyor. Bizler de kendi bölgemizin olabildiğince sorunlarının parlamenter taşımanın, gayreti içerisinde olacağız. Şimdi bir yerel yönetimler sürecine giriyoruz. Partiler daha çok kendi adaylarını belirlemenin gayretindeler. Her bir parti kendi üzerinde bu çalışmayı yapabiliyor. Öyle tahmin ediyorum, bu ayın sonuna doğru neredeyse partiler adaylarını açıklayacaklar. Bütün milletvekilleri kendi seçimi bölgelerinde veya görevlendirilen seçim bölgelerinde adaylarıyla birlikte sahada olacaklar. Bizde İstanbul ve 39 ilçede adaylarımızı açıklayacağız” dedi.

BÖLGEMİZİN SORUNLARINI MECLİS’E TAŞIYACAĞIZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde elimden geldiği kadar bölgenin sorunlarını anlatıyorum diyen İzsiz: “Parlamentoda kendi namıma ne yaptım dendiğinde. Tabii özellikle bölgenin sorunlarını dile getirmeye gayret ediyorum. 13 tane ilçemiz var, her bir ilçemizin de şüphesizlik, temel ihtiyaçlarını, beklentileri hususunda elbette merkezi idare nezdinde takip edilecek birçok sorun, sıkıntı ve problemleri var. Buradaki sorunları parlamentoya taşımak gündeme getirmek çok önemli. Meclis oturumunda konuşmamın özelinde bu 13 tane ilçemizin sıkıntılarını seslendireceğiz. Bunların başında da Esenyurt geliyordu. Esenyurt’un nüfusu bir milyon ve sorunları çok var. Her ilçemizin sıkıntılarını anlatacağım” diye konuştu.

GAYRİ AHLAKİ İTHAMLARLA KARŞILAŞTIM

Hakkında çıkan iddialarıda  yanıtlayan İzsiz: “Yokluktan gelen bir kardeşiniz olarak nasıl 10 binlerce evladımızı okuttuğuma siz tanıklık ettiniz. Hatta sizlerle de isimler yönlendirdiniz. Bu kadar gayri ahlaki ithamlarla karşılaşmış olan bir kardeşinizim. Televizyon ekranlarında bunu seslendireceğim. Hiçbir zaman dayanaksız konuşmayı arzu etmedim. Bunun için de o televizyon ekranlarına klasörlerle çıkacağım ve bu iftiraları atan medya gruplarına göndermiş olduğum yazılı ve resmi metinleri çıkaracağım. Bu iftiralarla ilgili 200’e yakın dava açtık. Belgeleriyle hepsini, bana atılan iftiraları açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan adaylarıÖnceki Haber

İşte AK Parti'nin İstanbul ilçe başkan a...

Mehterçeşme Mahallesi Cemevi Projesi’nin yapımı başladıSonraki Haber

Mehterçeşme Mahallesi Cemevi Projesi’nin...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!