esss

Tepesuyu Derneği'nden muhteşem kaz gecesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tepesuyu Derneği'nden muhteşem kaz gecesi
Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan ve Başkanlığını Halil Ataş’ın yaptığı Ardahan İli Merkez Tepesuyu (Gürcübey) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kaz gecesi etkinliği düzenledi.

18 Şubat Pazar günü Esenyurt Belediyesi Nene Hatun Kültür Merkezinde 2’incisi düzenledikleri Kaz yemeği gecesine yoğun katılım oldu. Gece de günün anlam ve önemine değinen Eğitimci ve Tepesuyu (Gürcübey ) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Halil Aktaş, Kıymetli komşularım-yakınlarım köylülerim. Hep birlikte hazırlamış olduğumuz gecemiz hoş geldiniz. Yeni dernek olmamıza rağmen dayanışma adına hep birlikte bu zamana yapılmak istenilenleri yapmaya çalıştık. Zaman içinde süreci iyi değerlendirerek. Dernekten beklentiler daha da iyi olacağına inanıyorum. Köy Derneğimizin beklentilere cevap vermesi için, günün şartlarına göre her türlü desteği hep birlikte vermemiz gerekiyor, bu gereklilik bizleri daha da birbirimize yakınlaşmamıza olanak sağlayacaktır. Derneğimiz kuruluşundan bu zamana kadar gittiğimiz her köylümüz bizleri çok yakın ve samimî bir şekilde karşılayarak Maddi ve manevi olarak bizleri onure ettiler, bizlerde bu yakın ilgi karşısında motive olarak bu zamana geldik.

Dernek kurma sürecinden, bu zamana başta Bülent KARADAĞ ve kurban Akdemir, Aykut Atak, yavuz Demirci, Ensar Kaya, Ensar Yeşilyurt yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bilindiği gibi Dernekler maddî desteklerle yola devam edebiliyor. Bu anlamda özellikle köylümüz iş adamlarına, üyelerimizin aidatları ile zamanında ödemeleriyle derneğimizin her türlü giderlerini karşılamış olduk, bundan sonrada aynı düşünce ve destekle ilerleyeceğime inanıyorum. Gecemiz katılım sağlayarak destek veren tüm Gürcübey köylülerime yönetim ve kendi adıma teşekkür ederim dedi.

DAVETLİLER GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENDİLER

Geceye katılan misafirler çalan müzik eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlenirken, Ardahanlı sanatçıların söylediği şarkılarla birbirinden güzel türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşatırken, geceye katılanlara kaz eti ikramında bulunuldu. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sondakika: CHP ve DEM O ismi Esenyurt'tan aday gösteremiyor iddiası!Önceki Haber

Sondakika: CHP ve DEM O ismi Esenyurt'ta...

Ömer Albayrak Bağımsız Adaylıktan geri çekildi..Sonraki Haber

Ömer Albayrak Bağımsız Adaylıktan geri ç...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!