esss

Ünü Dünyaya Yayılan Bir Türk Kuaför: Ahmet Çoban

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünü Dünyaya Yayılan Bir Türk Kuaför: Ahmet Çoban
Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden birçok müşterisi bulunan Ahmet Çoban ve markası Garage Hair Repair Studio, son yıllarda durmaksızın yükselttiği başarı çıtası ile uluslar arası yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Salon franchise sisteminde de yepyeni bir işleyiş tasarlayan Ahmet Çoban önümüzdeki dönemde hem kozmetik markası hem de salonları ile yurt dışında geniş çaplı işbirlikteliklerine hazırlanıyor.

Bir kuaför markası olmanın ötesinde Türkiye’nin ilk patentli saç renklendirme uygulaması brushlight ile tanınan ve sektörde birçok yeniliğe imza atan Ahmet Çoban, inovatif sistemini ülke sınırlarının dışına taşımaya hazırlanıyor. Ünlü isimlerin kuaförü ve saç bakımında yeniliklerin usta ismi Ahmet Çoban, saç işlemlerinde markalaşmaya giden yolda önemli bir isim.

Kuaförlük alanında yaşanan en büyük sıkıntılardan birinin saç işlemlerinin bir standarda oturtulamaması olduğunu gözlemleyen Ahmet Çoban, bu konuya çözüm sunmak adına alışılmışın dışına çıkarak formülü kendisinin çok dışında sektörlerde arıyor. Sonunda uluslar arası fastfood devlerinin sisteminden aldığı ilhamla saç uygulamalarına tıpkı birer ürün gibi bakma fikrini getiriyor. Bu anlamda sadece salonda değil saç işlemlerinde de markalaşmaya giden yolda önemli bir temsilci olan Ahmet Çoban sektördeki balyaj, röfle, gölge vb. gibi adı geçen ama bir türlü standarda oturtulamadığı için kadınları sonuç konusunda her seferinde kaygılandıran uygulamalar yerine kendi renklendirme isimlerini yaratıyor. Bu anlamda Ahmet Çoban, saçın doğal geçişlerle renklendirildiği ombre işlemini Türkiye’de ilk olarak doğru uygulama ile tanıtan kişi.

Başarısı, alanında sosyal medyayı mesleki açıdan ilk kullanan kuaförlerden biri olması ile hızla yayılan Ahmet Çoban’ın kapısı, sadece Türkiye’de değil yurt dışından da son yılların popüler saç renklendirmesi olan ombre ile tanışmak isteyen kadınlar tarafından da çalınıyor. Bir anlamda ombre ve Ahmet Çoban ismi kendisinin inisiyatifi dışında birlikte anılmaya başlıyor.

Ahmet Çoban’ın Garage Organics markasıyla en çok tercih edilen ürünleri arasında zengin bir Aloe Vera kürü olan Garage Organics Aloe Gel, hindistancevizi yağı ile saçı besleyen Garage Organics Hair Serum ve saç derisinin hücre yenilenmesine yardımcı olan Garage Organics Hair Repair Shampoo gibi saç bakım ürünleri yer alıyor. Garage Organics’te ayrıca Ahmet Çoban’ın özel formülüne sahip vücut bakım ürünleri de bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaya Holding ayrıldığı Ramada markasını yerden yere vurduÖnceki Haber

Kaya Holding ayrıldığı Ramada markasını...

Demir. 'Dava'ya Gönülden BağlıyızSonraki Haber

Demir. 'Dava'ya Gönülden Bağlıyız

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!