esss

Youtube’da Döngü Nasıl Yapılır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Youtube’da Döngü Nasıl Yapılır?
Youtube’da döngü nasıl yapılır; aynı video ya da listeyi sürekli olarak oynatmak istiyorsanız video ve listenin yanında bulunan döndürme simgesine basarak döngü aktif hale getirilebilir.

Youtube günümüzde hem video hem de müzik için farklı platformlara sahip olan ve oldukça popüler sosyal medya platformlarından biridir. Kanallar üzerinden kişiler kendi üretmiş oldukları içerikleri paylaşırken farklı konseptlerde değişik videolar sağlıyorlar. Ödeme yapan sosyal medya platformlarından biri olduğu için günümüzde YouTube beğeni hilesi gibi farklı avantajlı paketler ile kişiler kazanç elde etme fırsatını artırıyor.

Youtube Döngü Nedir?

YouTube'da "döngü" terimibir video veya çalma listesinin sürekli, otomatik olarak kendi kendine tekrar oynatılma özelliğini ifade eder. Bu özellik video tamamlandığında ya da bir çalma listesi sona erdiğinde otomatik başa dönerek içeriği tekrar oynatma imkanı sağlar.

Kullanıcılar özellikle favori müzik videolarını veya eğitim içeriklerini sürekli dinlemek istediklerinde bu özelliği kullanabilirler. Bu sayede izlenen içerikler manuel tekrar başlatılmadan sürekli bir döngü içinde kalabilir, bu da daha kesintisiz bir deneyim sunar.

YouTube'untekrarlı dinleme özelliği, içerik tüketimini kişiselleştirmek ve izleyicilere istedikleri içerikleri daha rahat bir şekilde izleme imkanı sunmak adına kullanıcı dostu özelliktir.Videolarınızın daha çok görünmesini sağlamak istiyorsanız döngü gibi işlemlerin yanında Tiktok izlenme hilesi gibi YouTube’a özel hile alabilirsiniz.

Youtube Döngü Nasıl Yapılır?

Kullanıcılar döngü işlemini hem video hem de oynatma listelerine yönelik olarak düzenleyebilir. Döngü işleminin yapılması için takip edilecek durumlar şöyledir;

  • Bir listeye tekrar yapmak istiyorsanız öncelikle tekrar etmesini istediğiniz tüm videoları sırayla tek bir oynatmalistesine eklemelisiniz.
  • Yalnızca bir videoya otomatik oynatma yapmak istiyorsanız da döndürmek istediğiniz videoyu açmanız gerekir.
  • Listeyi ya da videoyu açtıktan sonra üst bölümde yer alan birbirini takip eden oklar simgesine tıklamalısınız.
  • Ok yeşil rengini aldıktan sonra döngü işleminiz başarıyla tamamlanmış demektir.

Böylece sürekli olarak aynı video ya da çalma listesi her bittiğinde en baştan oynatılmaya başlatılacaktır.  FreeInstagramviews paketlerinden de yararlanarak İnstagram’da tanıtım yapabilir ve videolarınızın oynatılması sayısını artırabilirsiniz.

Youtube Döngü Nasıl Kapatılır?

Döngü için açmış olduğunuz oynatma listesi ya da videonun tekrarlama işlemini kapatabilirsiniz. Bunun için üzerinde tekrarlı olarak oynatmam simgesi yeşil olan videoya giriş yapmanız gerekir.

Birbirini takip eden oklar sembolünün üzerine tıklamanız ile oklar gri rengini alacaktır. Böylece artık otomatik oynatma işlemlerinin kapatılması sağlanır. Videonuz bittiği zaman yeniden başlatılmayacaktır. Dilerseniz kendiniz manuel başlatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcılar Youtube abone hilesi gibi hilelerden yararlanırken videoların daha doğal görünmesi amacıyla kendi videolarına döngü oluşturabilir. Böylece her bir izlenme videonuzun izlenme sayısını artıracaktır. Video sayısı yüksek olan kanallar daha fazla kullanıcıya erişim sağlayabiliyor.Videolarınızın tanınması için iyi bir başlangıç olabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta eşini 9 yerinden bıçaklayarak intihar etti!Önceki Haber

Esenyurt'ta eşini 9 yerinden bıçaklayara...

Köprülü sakinleri AK Partiye seslendi: Beldemizi köy yapmayınSonraki Haber

Köprülü sakinleri AK Partiye seslendi: B...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!