esss

Başkan Kadıoğlu'ndan Hanak Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadıoğlu'ndan Hanak Ziyareti
Bu yıl 16'cısı düzenlenen Ardahan Ulusal Bal Festivali münasebetiyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ardahan ve Kars'lı meclis üyeleri Başkan Yardımcıları ile Kars ve Ardahan gezisi düzenledi.

Gezintisine ilk Kars Sarıkamış’tan başlayan Kadıoğlu,  ve meclis üyeleri daha sonra Kars ve Ardahan’a gittiler. Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nında aralarına katılmasıyla birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler. Aslen Ardahan Hanaklı olan Esenyurt Beldiyesi Meclis üyesi Togay Çoban’ın  daveti üzerine Başkan Kadıoğlu Milletvekili Tülay Kaynarca, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay  ve Meclis üyeleri ile birlikte Ardahan’ın Hanak ilçesine gittiler.

İlçede bulunan Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret eden heyet daha sonra Başkan Kadıoğlu adına yapılan Parkı ziyaret ettiler.  Ardından Meclis üyesi Togay Çoban’ın daveti üzerine Hanak Avcılar Köyüne giderek ziyarette bulundular. Daha sonra  yöresel yemekler yapan Köy halkı Başkan Kadıoğlu ve beraberinde gelen heyeti çoşkuyla karşılayıp yapmış oldukları yöresel yemekler ikram edip sohbet ettiler.

Togay Çoban’dan Teşekkür

Öte Yandan Esenyurt Belediyesi Ak Parti meclis üyesi aynı zamanda Esenyurt Hanaklılar Dernek Başkanı Togay Çoban Sosyal medya hesabından Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ederek şunarı söyledi.

Çoban; Esenyurt Belediye başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu Kars Ardahan İl ve ilçe proğramlarında Hanak ilçe teşkilatımızıda ziyaret edip ardından Avcılar köyüme davet edip ağırladık,Çok verimli ve keyifli bir programlar ziyaretler oldu. İl ve ilçelerimize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, Ziyarete Ardahan Milletvekili Sayın Orhan Atalay ve İstanbul Milletvekili Sayın Tülay Kaynarca’da  eşlik ettiler.Ayrıca Emek ve katkılarından dolayı tüm akraba eş dost ve köylülerime teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sertab Erener Çatalca'da sahneyi terk ettiÖnceki Haber

Sertab Erener Çatalca'da sahneyi terk et...

Kaçırılan Suriyeli Lokantacı Eli Kolu Bağlı BulunduSonraki Haber

Kaçırılan Suriyeli Lokantacı Eli Kolu Ba...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!